ciuca paul Postat Mai 9, 2015 Partajează Postat Mai 9, 2015 Va salut. Acesta a fost trasnit recent ,i-am reparat sursa care acum functioneaza corect cu toate tensiunile corecte dar displeiul nu se lumineaza decat foarte putin , dar avand sonor si executand toate comenzile. Nu pot insa vedea daca din meniu pozitia reglajelor pe stralucire si contrast este corecta Are placa sursei 17ips61-2 ,am verif. alim. mufei ledurilor si este corecta 25v si nu-mi pot da seama care ar putea fi problema de ce nu am iluminare pe displei.Va rog o sugestie ptr. a incerca daca s-ar putea face ceva in acest sens .mentionez ca pe partea aceasta de lcd-uri nu prea m-am bagat. Va multumesc.. Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 9, 2015 Partajează Postat Mai 9, 2015 Ledurile dupa mine nu au cum sa fie alimentate doar la 25V.Nu au invertor?Cam putin 25V. Link spre comentariu
leoncris Postat Mai 9, 2015 Partajează Postat Mai 9, 2015 http://www.electronica-pt.com/esquema/func-startdown/23561/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum