vergil Postat Mai 8, 2015 Partajează Postat Mai 8, 2015 Mă intereseaza un datasheet pentru acest tranzistor , DPC205B . Se aseamana cu un BC107 cu capsula metalica . Pe el se vede un M , specific ptr Motorola . Multumesc . Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 8, 2015 Partajează Postat Mai 8, 2015 S-ar putea sa nu fie tranzistor! Aveti schema montajului unde este folosit? Link spre comentariu
validae Postat Mai 8, 2015 Partajează Postat Mai 8, 2015 S-ar putea totuși să fie tranzistor :https://www.sierraic.com/DPC205 acolo se poate cere datasheet-ul respectivei componente. Ar fi bine totuși să spuneți în ce aparat se găsește...poate găsim schema.Sau o poză cu piesa, sau cu montajul în care este plantat.. Link spre comentariu
vergil Postat Mai 9, 2015 Autor Partajează Postat Mai 9, 2015 (editat) Daca era intrun montaj , gaseam o echivalenta ceva . Am cca 200buc si nu stiu ce e cu ei . Poza , am zis ca este ca un BC107 , capsula metalica in plus are bagat pe picioruse un suport de plastic . Ca semn de producator , este cel din atasament . Am incercat sa ma duc la adresa aceea , din imagine , si ma trimite la un site chinezesc , cu altfel de produse . Editat Mai 9, 2015 de vergil Link spre comentariu
validae Postat Mai 9, 2015 Partajează Postat Mai 9, 2015 Ați măsurat totuși să vedeți ce valori dă pe domeniul de verificat diode ? Am trimis un mail pentru fișa tehnică a componentei la Sierra.... sunt curios să văd ce răspund. Link spre comentariu
vergil Postat Mai 9, 2015 Autor Partajează Postat Mai 9, 2015 Acum am masurat .B-E, 620 , B-C , 690 , C-E nimic . Luate invers , nimic . . Am masurat la 2 buc . Corespunde ptr tranzistor PNP. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 9, 2015 Partajează Postat Mai 9, 2015 Am trimis si eu mesaj celor de la Sierra deci poate in cateva zile o sa ne dea un raspuns si apoi veti sti la ce sunt bune. Weekend placut! Link spre comentariu
vergil Postat Mai 9, 2015 Autor Partajează Postat Mai 9, 2015 Multumesc . Asteptam . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum