Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DPC205B DATASHEET

Postări Recomandate

Mă intereseaza un datasheet pentru acest tranzistor ,  DPC205B  . Se aseamana cu un BC107 cu capsula metalica . Pe el se vede un M  , specific ptr Motorola .

Multumesc .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vergil

4

• validae

2

• Toni Marginean

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

S-ar putea totuși să fie tranzistor :https://www.sierraic.com/DPC205   acolo se poate cere datasheet-ul respectivei componente.

Ar fi bine totuși să spuneți în ce aparat se găsește...poate găsim schema.Sau o poză cu piesa, sau cu montajul în care este plantat..

Link spre comentariu

Daca era intrun montaj , gaseam o echivalenta ceva . Am cca 200buc si nu stiu ce e cu ei .

Poza , am zis ca este ca un BC107 , capsula metalica in plus are bagat pe picioruse un suport de plastic .

Ca semn de producator , este cel din atasament . Am incercat sa ma duc la adresa aceea , din imagine , si ma trimite la un site  chinezesc , cu altfel de produse .

post-177837-0-74027200-1431142479_thumb.jpg

Editat de vergil
Link spre comentariu

Ați măsurat totuși să vedeți ce valori dă pe domeniul de verificat diode ? Am trimis un mail pentru fișa tehnică a componentei la Sierra.... sunt curios să văd ce răspund.

Link spre comentariu

Acum am masurat .B-E, 620 , B-C , 690 , C-E nimic . Luate invers , nimic . . Am masurat la 2 buc . Corespunde ptr tranzistor PNP.

Link spre comentariu
Toni Marginean

Am trimis si eu mesaj celor de la Sierra deci poate in cateva zile o sa ne dea un raspuns si apoi veti sti la ce sunt bune. Weekend placut!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări