Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tranzistor 2001 FX

Vizitator Dan Cluj

Postări Recomandate

Vizitator Dan Cluj

Este strapuns la un tv.Watson ,diagonala cred 65 cm,ecran plat.Nu-l gasesc nici in Germania.Poate stiti un inlocuitor.Va multumesc.Uce 1500 v,Ic-12 A.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• naetv

2

• misuraelectronic

2

• dan cod

2

• krotal

1

Top autori în acest subiect

...Nu-l gasesc nici in Germania...

ai  naibii nemtii  astia , frate !  cum  nu  gasesti  tu  aproape  nimic  la  ei  in  tara  si , totusi , ei  sint  motorul  economiei  europei .  dar  sa  revenim  la  oile  noastre ...tranzistorul  original  stie  1500v / 600v / 10a / 63w .  2sc5588  nu  e  rau  ca  parametri ,  insa  eu  personal  nu-l  recomand  dintr-un  singur  motiv ...fiind  un  tranzistor  toshiba , el  este  din  start  predispus  la  piratare  de  catre  onorabilii  chinezi ,  astfel  incit  nu  poti  fi  absolut  deloc  sigur  pe  ceea  ce  bagi  in  burta  tvc-ului .  recomand  tt2062 ,  intrucit  este  superior  la  toate  capitolele  fata  de  cele  2  tranzistoare  enuntate  mai  sus  ,  precum  si  multumita  faptului  ca  are  niscaiva   elemente  anti-piratare .

Link spre comentariu
Vizitator Dan Cluj

Citez raspunsul dat de Saimon srl Cluj:"nici nu mi-l ia programul la nici un furnizor,din ,Polonia(TCE)si Germania)".Multumesc de sugestie,cu 2062.Desi i-am spus clientului ca tv.-urile cu diagonale mari nu sint fiabile insista sa-l repare,spune ca la cel de 51cm nu vede bine ?!

Link spre comentariu

ce sasiu este acest tv Watson ? astia au folosit sasie turcia , cel putin la 51-54cm , poate si la cele mari tot de acolo au luat sasie - daca nu este de 100hz , chiar si la diagonale mari turcii au folosit tz mai putin pretentiosi si au functionat

daca in tv este un tranzistor de 6-7A si nu il ai si pui unul superior de 10A nu trebuie ca urmatorul sa puna de 15A , sa reziste , fara a vedea care este originalul si de ce se arde

ex : intr-un JVC cu tub 66 si sasiu 11AK19 are un D2579 ca final linii , cotat la 1500V 8A

Link spre comentariu

vedeti  dvs  ca  faceti  confuzie , stimate  domn !  in  aparatul  original  este  montat  st2001fx ,  nicidecum  md2001fx . 

Link spre comentariu

vedeti  dvs  ca  faceti  confuzie , stimate  domn !  in  aparatul  original  este  montat  st2001fx ,  nicidecum  md2001fx . 

in afara de fabricant, nu cred ca este vre-o diferenta intre st2001fx si md2001fx!

este acelasi producator , cam aceleasi caracteristici , MD - new MD product series show improved silicon efficiency pare ca este serie mai noua

http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/196784/STMICROELECTRONICS/MD2001FX.html

http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/112086/STMICROELECTRONICS/ST2001FX.html

Link spre comentariu

Am dat informatia relativ la tranzistorul MD nu numai pentru ca ar fi apropiat ca si caracteristici si ca este ieftin, ci mai ales pentru ca este dintr-o sursa sigura, spre deosebire de ceea ce se circula prin magazinele locale pentru depanatori. Stiu ca depanatorii in general nu apeleaza la acest gen de magazine, dar nu strica din cand in cand sa verificati si aceste surse de componente.

Altfel, cum s-a scris mai sus, tranzistoarele din monitoare sunt foarte bune si pot fi folosite in TV-uri.

Link spre comentariu
Vizitator Dan Cluj

Este un sasiu 11ak,scuze nu mai retin ,azi pun un tranzistor din monitor.Revin cu detalii(ce sasiu,ce tranziztor am inlocuit,etc.)

.Va multumesc pentru raspunduri.Va salut cu respect.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări