Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

instalare driver sunet

Radiotelegrafist

Postări Recomandate

Salut colegi si buna dimineata,am instalat acum doua ore windovs-ul la pc.dar nu mai reusesc sa instalez driver sunet(mentiozez ca inainte am avut instalat Realtek de pe siteul 3DP CHIP iar acum nu mai reusesc imi da eroare)ce se poate intampla?va rog sa ma ajutati si pe mine poate cu un linck de unde sa pot lua drever-ul sunet,multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

6

• cristybadea

3

• stefan94stefan

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

nu am placa de sunet si nici de placa de baza nu am tinut cont,a mers mereu sunetul de cate ori am instalat windovs xp-sp3

Link spre comentariu

Probabil ati instalat un windows cu ceva drivere prin el nu unul blanc si de aceea a functionat.Daca nu aveti placa de sunet si folositi sunetul On-Board este necesar sa cautati driverul de sunet dupa modelul placii de baza a pc-ului

Link spre comentariu

referitor la placa de baza,unde ar trebui sa scrie seria placi de baza?

data trecuta am avut windovs xp sp2 iar driverele le am salvate in partitia D in afara de cel de sunet pe care il luam de fiecare data de pe net.

langa procesor scrie 856GV MICRO 775 sa fie oare aste seria placi de baza?

Link spre comentariu

Scrie in interiorul pc-ului pe placa de baza,Brand + model.Daca nu gasiti cel mai simplu mod este sa instalati programul AIDA64 si gasiti tot ce aveti nevoie despre ce este in pc-ul dvs

Link spre comentariu

am instalat acel program AIDA64 dar nu am mai lucrat cu el,cu o varianta mai simpla ma puteti ajuta?

Link spre comentariu

Intrati pe www.ma-config.com si instalati programul de la ei ,va scana pc-ul si o sa va dea driverele necesare .

Link spre comentariu

nu reusesc nici cu acest site,daca nu o sa reusesc cu ajutorul dtra.pana la urma o sa reinstalez windovs xp-sp2 pentru ca cu acesta pot instala driverul sunet,dar am citit si eu pe acest forum cum ca ar fi mai performant sp3-ul,de am zis si io sa incerc ca mare informatician nu sunt.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări