Extrem Postat Februarie 1, 2007 Partajează Postat Februarie 1, 2007 deci, am fost azi prin dioda si nu gasesc nici cum condensatoare de 1000 micro poralizate la 100 volti si nici neporalizate la 500 micro 100 v si unde gasesc e peste 100 de mii.....deci va intrebDaca voi lega in paralel 3 siruri de condensatoare de 1000 micro in serie poralizate 2 cate 2 sa fie neporalizate sau 3 condensatoare neporalizate in paralel; e ceva in neregula? ar fi in regula? nu prea am timp sa va scriu mai detaliat, astept raspuns. Link spre comentariu
Extrem Postat Februarie 1, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2007 o poza copilareasca ) asa pe scurt...inainte de + si - mai e si bobina care nu am puso...... Link spre comentariu
ionut20 Postat Februarie 1, 2007 Partajează Postat Februarie 1, 2007 sincer nu prea am inteles ce vrei sa obti :rolleyes: banuiesc ca vrei sa obti un cond de 500 de micro nepolarizat ....la condensatoarele puse in paralel capacitatea totala e suma capacitatilor iar tensiunea maxima ce se poate aplica grupului de cond. este egala cu tensiunea de lucru cea mai mica dintre tensiunile cond.deci poti sa pui 5 cond in paralel de 100micro nepolarizate la 100 V pt a obtine unu de 500 de microsau pui in serie 2 de de 1000 micro la 50V si obti unu de 500micro la 100V Link spre comentariu
Extrem Postat Februarie 1, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2007 pui in serie 2 de de 1000 micro la 50V si obti unu de 500micro la 100Vvreau sa fie de 3000 de micro...sa am o taiere aproape egala cu cea activa. Se poate ? Link spre comentariu
George(sb) Postat Februarie 1, 2007 Partajează Postat Februarie 1, 2007 ce vrei tu sa obti e o nebunie :rolleyes: , cum sa pui 3000 de micro in paralel cu difuzoru? si oricum de banii aia iti faci un filtru activ daca pui 3000 in paralel cu difuzorul pierzi linistit 60-70% din putere daca nu mai mult Link spre comentariu
Extrem Postat Februarie 2, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2007 Am pus pana la urma 2 conduri neporalizate de 250 micro si 200 v in paralel .... am obtinut o taiere destul de reusita de medii .... omu caruia i l-am facut e foarte multumit :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum