Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Filtru ajutor !

Extrem

Postări Recomandate

deci, am fost azi prin dioda si nu gasesc nici cum condensatoare de 1000 micro poralizate la 100 volti si nici neporalizate la 500 micro 100 v si unde gasesc e peste 100 de mii.....deci va intrebDaca voi lega in paralel 3 siruri de condensatoare de 1000 micro in serie poralizate 2 cate 2 sa fie neporalizate sau 3 condensatoare neporalizate in paralel; e ceva in neregula? ar fi in regula? nu prea am timp sa va scriu mai detaliat, astept raspuns.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Extrem

4

• ionut20

1

• George(sb)

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

sincer nu prea am inteles ce vrei sa obti :rolleyes: banuiesc ca vrei sa obti un cond de 500 de micro nepolarizat ....la condensatoarele puse in paralel capacitatea totala e suma capacitatilor iar tensiunea maxima ce se poate aplica grupului de cond. este egala cu tensiunea de lucru cea mai mica dintre tensiunile cond.deci poti sa pui 5 cond in paralel de 100micro nepolarizate la 100 V pt a obtine unu de 500 de microsau pui in serie 2 de de 1000 micro la 50V si obti unu de 500micro la 100V

Link spre comentariu

ce vrei tu sa obti e o nebunie :rolleyes: , cum sa pui 3000 de micro in paralel cu difuzoru? si oricum de banii aia iti faci un filtru activ daca pui 3000 in paralel cu difuzorul pierzi linistit 60-70% din putere daca nu mai mult

Link spre comentariu

Am pus pana la urma 2 conduri neporalizate de 250 micro si 200 v in paralel .... am obtinut o taiere destul de reusita de medii .... omu caruia i l-am facut e foarte multumit :yawinkle:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări