surubarila Postat Mai 7, 2015 Partajează Postat Mai 7, 2015 Sanatate permanenta! CD-ul de instalare bun,CD-rom bun,memorii(2X512) bune,HDD bun,baterie BIOS noua.Cand incepe instalarea fisierelor pt.Windows undeva intre 30 si 40% se opreste cu diferite mesaje de eroare-acum de ex. zice:setup cannot copy the file pro_seg2.swf.Va rog un sfat sa-mi dati.Multam!PS-cu acelasi CD si acelasi CD-rom am pus XP-ul pe alt PC fara nicio problema. Link spre comentariu
modoran Postat Mai 7, 2015 Partajează Postat Mai 7, 2015 CD zgariat, cd-rom cu probleme sau cablu IDE cu contact imperfect. Am intalnit de foarte multe ori probleme de genul asta, de obicei e cd-ul zgariat, dar verifica si celelalte posibilitati. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Mai 7, 2015 Partajează Postat Mai 7, 2015 Si eu am patit asta si mereu era de vina unitatea optica in cazul in care cd-ul era proaspat facut . Link spre comentariu
surubarila Postat Mai 7, 2015 Autor Partajează Postat Mai 7, 2015 Multam domnilor!Acu' am scris un XP nou nout(acelasi cu care am incercat fiinda e probat) o sa iau unitatea CD-rom din PC-ul meu si cablul IDE si mai incerc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum