fwfw Postat Februarie 1, 2007 Partajează Postat Februarie 1, 2007 vreau sa stiu daca pot sa instalez windowsul pe un stick sd sau pe un usb/pen ca sa nu mai am hard pe calculator , am calulator si lector de memory stick intern ,ma-r interesa mai mult daca ar merge pe usb pen ca am vazut unul de 12G,stick mai mult de 8G nu am vazut vreu sa fac asta ptr a putea monta calculatorul pe masina si implicit chestia asta ar reduce consumul . Si daca stiti vre-o placa de baza care sa aiba tv/out, deci nu placa video sa aiba tv/out , ci ce de baza ., Link spre comentariu
one Postat Februarie 1, 2007 Partajează Postat Februarie 1, 2007 Exista un Win care poate fi rulat de pe cd.Eu mai folosesc Slax, o versiune Linux care ruleaza de pe CD si poate si pusa si pe memory stick.Problema este ca daca se foloseste memory stick-ul pentru swap, exista posibilitatea sa se distruga.Cauta pe net Live CD. Link spre comentariu
ionut20 Postat Februarie 1, 2007 Partajează Postat Februarie 1, 2007 Am avut mai demult luat de pe net un Windows ce se numea "windows xp usb edittion" si avea instalat cam 60Mb cauta-l ca merge. Link spre comentariu
fwfw Postat Februarie 1, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2007 ce este swap? si de ce sa se distruga stick-ul daca ruleaza xp -ul pe el ca am vazut ca poate fi formata in fat sau ntfs ? am un stick de 2 G SI AM SA INCERC SA INSTALEZ XP INCERCAM MAI DE MULT DAR AM DATE PE EL ? Link spre comentariu
fwfw Postat Februarie 1, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2007 UITE CE AM GASIT : An USB-Stick refuses its function, after approximately 100.000 writing-processes. Assuming that the system needs only two writing-processes every second, an USB-Stick holds nearly 60 Days (8 hours of working).Due to this disadvantage we advice you to use an USB-harddisk. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 1, 2007 Partajează Postat Februarie 1, 2007 Stick-ul USB nu este memorie tip RAM, este FLASH. La FLASH ai un numar limitat de scrieri (de obicei intre 10.000 si 100.000).Asta nu este o problema daca il folosesti doar la salvari manuale si la transfer de fisiere pentru ca nu ai cum sa scrii de 100.000 de ori pe el.In schimb, daca scrierea o face in mod automat un program, cum ar fi in cazul fisierului de swap pt. windows, poti ajunge lejer la 100000 de scrieri.La asta se refera articolul cu swap-ul pe stick.Vezi ca win functioneaza si daca ii dezactivezi fisierul de swap. Nu stiu cat de des scrie pe stick daca nu are swap.De ce nu-l intrebi pe Bill Gates? Am auzit ca e pe aici astazi. :weedman: Link spre comentariu
fwfw Postat Februarie 1, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2007 ok,thanks am inteles ceva despre folosire stick-ului ca hard am SA TRIMIT UN MAIL LA MICROSOFT SA VAD CUM STA TREABA CU SWAP-UL OPRIT . dar daca copiez acel fisier slax pe stick se intampla acelasi lucru sau nu . si cate ceva despre xp usb edition poti sa imi spui. Link spre comentariu
Vizitator Amos Postat Februarie 1, 2007 Partajează Postat Februarie 1, 2007 este winxp pe stick.il am si functioneaza perfecttot ce_ti trebuie este un stick de 128mmai ai nevoie de cd-ul cu win xp si programul pebuilder3110sistemul bootabil ti-l faci chiar tu pe stick cu programul respectiv care extrage din winxp tot ce tine de boot si sistem de operarefoloseste pentru formatarea stick-ului usb format tools de la hpe mai bun decat formatarea din winde fapt nici nu reusesti sa-l faci bootabil cu formatul din wintoate programele la gasesti pe net.sunt freemai putin winxp pentru care trebuie sa ai licentabafta multa Link spre comentariu
George(sb) Postat Februarie 1, 2007 Partajează Postat Februarie 1, 2007 Stick-ul USB nu este memorie tip RAM, este FLASH. La FLASH ai un numar limitat de scrieri (de obicei intre 10.000 si 100.000).Asta nu este o problema daca il folosesti doar la salvari manuale si la transfer de fisiere pentru ca nu ai cum sa scrii de 100.000 de ori pe el.In schimb, daca scrierea o face in mod automat un program, cum ar fi in cazul fisierului de swap pt. windows, poti ajunge lejer la 100000 de scrieri.La asta se refera articolul cu swap-ul pe stick.Vezi ca win functioneaza si daca ii dezactivezi fisierul de swap. Nu stiu cat de des scrie pe stick daca nu are swap.De ce nu-l intrebi pe Bill Gates? Am auzit ca e pe aici astazi. :weedman:aha, probabil de aceea mp3 playerul meu a inceput sa dea rateuri dupa 2 ani de utilizare zilnica....... Link spre comentariu
fwfw Postat Februarie 2, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2007 ok am reusit cu acele program si merge deci paractic acesta este un sistem de operare ?, acum mai pot aparea acele probleme cu fisierul swap . daca as putea instala software pe penul usb . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum