verdea Postat Mai 7, 2015 Partajează Postat Mai 7, 2015 Buna ziua am o imprimanta laser LEXMARK T 644 prevazuta cu port ethernet lan, si as dori sa o pot conecta la reteaua lan din casa, am un router wireless LINKYS, am cablu lan tras la imprimanta, este bagat in router as dori sa ma ajute cineva cu un sfat cum sa o conectez in retea am un laptop cu WINDOWS 7 cu wirelles sa pot printa documente de la el va multumesc mult Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Mai 7, 2015 Partajează Postat Mai 7, 2015 Trebuie sa instalezi driverul imprimantei pe laptop. Cand instalezi selectezi "network printer" (NU local printer) si daca toate merg bine o sa iti apara in lista ip-ul imrimantei ca sa o poti selecta. Daca nu merg toate struna trebuie avut in vedere faptul ca: - imprimnata poate avea un IP static care este diferit de clasa ta de IP-uri (in mod normal acel IP Static il gasesti in documentatia imprimantei) - daca imprimanta nu este noua posibil ca fostul utilizator sa ii fi schimbat IP-ul implicit si atunci trebuie sa o resetezi Link spre comentariu
Marius Rotundu Postat Mai 7, 2015 Partajează Postat Mai 7, 2015 Urmeaza acest tutorial:http://m.youtube.com/watch?v=39qb0zUUWogSalutare Link spre comentariu
verdea Postat Mai 8, 2015 Autor Partajează Postat Mai 8, 2015 multumesc pentru ajutor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum