tiovidiu Postat Mai 6, 2015 Partajează Postat Mai 6, 2015 Am o tableta Goclever, pe care m-am asezat din greseala. Acum merge touchscreenul doar pe jumatate din ecran, si nu o pot debloca. Sa inlocuiesc touchscreenul cred a ma ajunge mai mult decat una noua, dar as vrea totusi s o deblochez, ar fi buna pentru citit carti. Link spre comentariu
elmar Postat Mai 6, 2015 Partajează Postat Mai 6, 2015 Folositi un mouse pe usb! Link spre comentariu
elmar Postat Mai 6, 2015 Partajează Postat Mai 6, 2015 Daca tableta e functionala ...bineinteles, in afara de problema cu touchscreen-ul...nici sa nu va ganditi s-o resetati! Link spre comentariu
tiovidiu Postat Mai 6, 2015 Autor Partajează Postat Mai 6, 2015 Mai concret tableta se debloca formand un model pe ecran din puncte. Acum deoarece jumatate de ecran nu merge nu pot forma modelul pentru a o debloca. Sa schimb ecranul e prea scump, sa o arunc nu ma indur, daca o pot debloca as puteao folosi ca e-reader sa citesc carti pe ea. Link spre comentariu
pavcostel Postat Mai 6, 2015 Partajează Postat Mai 6, 2015 Salut, daca ecranul e crapat cred ca ai mare noroc ca merge si jumatate din touchscreen. Daca o resetezi e posibil sa pastreze modelul de deblocare, in afara de pierderea tuturor datelor si aplicatiilor/conturilor/parolelor adunate in timp. Touchscreenul nu se va repara dupa reset, intrebarea e daca pastreaza sau nu modelul de deblocare. Daca poti conecta un mouse pe usb ai posibilitatea sa intri in setari si sa schimbi activarea tabletei. 50%-50%. Incearca. Bafta! Costel Link spre comentariu
elmar Postat Mai 6, 2015 Partajează Postat Mai 6, 2015 (editat) Era bine daca spuneati exact ce fel de model aveti.... Eu am inteles ca ecranul tabletei e functional numai toochscreenul e defect (crapat) ...am inteles bine? Daca da? Atunci... puteti face cum am zis mai sus ...conectati un mouse pe usb ...va va aparea o sageata (cursor la fel ca in windows) .....cu aceasta puteti "agata" ecranul la fel cum faceati cu degetul (pe touchscreen) apasand clik stanga! Editat Mai 6, 2015 de elmar Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Mai 6, 2015 Partajează Postat Mai 6, 2015 Ar trebui sa dispara modelul desenat pentru deblocare dupa resetare.Insa si asa este posibil sa fie nevoie de anumite zone din touchscreen in primii pasi de configurare.Chestia cu rotirea automata te poate ajuta insa nu garantez 100%Incearca un mouse conectat si vezi rezultatul. Link spre comentariu
tiovidiu Postat Mai 7, 2015 Autor Partajează Postat Mai 7, 2015 Multumesc, o sa vad unde gasesc, din pacate mufa de conectare este un model pe care nu il stiu, trebuie sa caut un adaptor de la mufa respectiva la usb. Link spre comentariu
blue36 Postat Mai 7, 2015 Partajează Postat Mai 7, 2015 Adaptor OTG, se gaseste la magazinele de IT si are un pret de 5 lei! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum