Vizitator chakra Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 Am cumparat mai demult un kit preamplificator de la adelaida.preamplificatorul distorsioneaza la cca 15% (adica cand volumul la calculator e dat la 15%)Ce ar fi problema?Ca am incercat amplificatorul fara preamliful si functioneaza normal... Un link : http://www.adelaida.ro/product_info.php ... ucts_id=43 Link spre comentariu
Blind Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 O problema ar putea fi amplificarea prea mare rezultata in urma folosirii preamplificatorului.Esti sigur ca ai nevoie de preamplificator intre calculator si amplificator?Pune un potentiometru la intrarea preamplificatorului :yawinkle: Link spre comentariu
Nemesis Postat Februarie 1, 2007 Partajează Postat Februarie 1, 2007 Din PDF-ul care spune despre ce e vb in AD-007 se vede ca preamplificatorul are o amplificare mult prea mare pt a fi folosit la marirea sensibilitarii unei statii de amplificare . Unde mai pui ca in pdf mai zice ca ar fi preamplificator corector (sunt date exemple de bucla de reactie pt cap magnetic si pt doza magnetica ) .Ce vrei sa spui ca amplif-ul functioneaza normal cand e legat direct la placa de sunet ? Ca daca il poti aduce la putere maxima si fara preamplificator , nu mai are rost sa te mai complici cu preamplificator .Nu stiu exact ce piese are preamplificatorul tau insa pentru a fi sigur ca are amplificare liniara si limitata la o valoare adecvata destinatiei , pune in loc de bucla aia de reactie negativa o simpla rezistenta de 10k-50k (vezi si tu o experimental ). Cu alte cuvinte rezistenta aia sa fie pusa una intre pinii 1 si 2 pt primul canal si intre pinii 6 si 7 pentru celalalt (evident ambele rezistente sa fie egale) . Link spre comentariu
Yo4You Postat Februarie 1, 2007 Partajează Postat Februarie 1, 2007 Eu atac finalii direct cu iesirea de la placa de sunet fara nici un fel de preamplificare, numai ca ma supara zgomotuld e fond si alte zgomot ce perturba auditzia la nivel foarte mic.(placa de sunet de 3 lei)Precizez ca nu are nici un potentiometru e tras direct de la placa de sunet cablu ecranat pana la finali si volumul il dau din windows :supz: Incearca sa vezi cum se aude.... Link spre comentariu
Nemesis Postat Februarie 1, 2007 Partajează Postat Februarie 1, 2007 Pentru ca zgomotul din placa de sunet sa nu perturbe asa de tare auditia, lasa sunetul din placa (si din winamp) la maxim si pt reglarea volumului foloseste potentiometru la amplificator . In acest mod semnalul care intra efectiv in amplificator va avea raportul semnal/zgomot practic constant . Asa cum ai tu legat acum , zgomotul din placa de sunet are acelasi nivel si la nivel mic si la nivel mare , iar raportul semnal zgomot se prosteste pe masura ce dai mai incet .P.S. incearca din volume control sa dai mute la toate chestiile care nu-ti trebuie . De obicei intrarile de microfon , cd-player, line in ..., astea baga cel mai mult zgomot . Link spre comentariu
Nemesis Postat Februarie 1, 2007 Partajează Postat Februarie 1, 2007 Trebuie sters (aici a fost o dublura la mesajul anterior). Link spre comentariu
Yo4You Postat Februarie 1, 2007 Partajează Postat Februarie 1, 2007 Sa sti ca ai dreptate nemesis dar mie mi lene sa pun potentiometru cred ca am sa fac ceva digital cu telecomanda sa numai pun mana pe potentiometru de lene :weedman: Apropo cum am legat eu placa de sunet direct pe finali se aude cu zgomot de fond "la creative nu are zgomot de fond deloc" ; asha este oare????Editat postul de lene sa numai deschid un alt post Link spre comentariu
Nemesis Postat Februarie 1, 2007 Partajează Postat Februarie 1, 2007 Deci e mai usor sa faci ceva mai complicat decat ceva mai simplu :snakeman: .Ultima fraza nu prea am inteles-o probabil pt ca abia acum m-am trezit :rolleyes: . Ai legat placa direct pe finali (banuiesc ca direct la intrarea amplificatoarelor de putere) si "se aude ca la creative nu are zgomot de fond deloc ; asha este oare???? " . Ce e intre ghilimele e o concluzie la o observatie, sau o intrebare ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum