Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nu se tureza motorul peste 4000 de rotatii nici in sarcina, intrebare.

Vizitator Jozsef1980

Postări Recomandate

Vizitator Jozsef1980

Va salut din nou, revin cu o problema la un Mercedes model W201 asa zis 190 la care nu se tureaza motorul peste 4000 de rotatii pe minut nici in sarcina.

Acuma sa incep cu inceputul, motorul care este pe aceasta caroserie, provine de pe un model W124, acesta avea cutie automata, la transplant s-a renuntat la cutia automata si a fost pusa una manuala, poate asta este si cauza ca nu se tureaza peste 4000.

Ca sa nu lungesc acuma vorba, pe modelul W124, avea sitem ABS, pe masina actuala nu are ABS, deci nu stie calculatorul masinii cand este in miscare masina, si atunci e si normal sa-l limiteze la supraturatie.

Cum as putea prosti calculatorul sa vada ca masina e in miscare?

Pe schema am vazut un fir de culoare violet cu alb, care era conactat la un contactor de pe cutia de viteze automata, care sesiza cand selectorul de viteze este in pozitia N, sau D, acuma acest fir este in aer, nu este conectata nicaier, s-ar putea sa fie si deaici problema?

Sau am mai citit pe un forum american, ca cineva a legat calculatorul de motor la senzorul HALL din spatele ceasului de kilometraj, ca are 190-ul acest senzor pe vitezometru, dar nu zice pe forum ca la care fir a conectat la ECU motor.

Daca cineva are vre-o idee sau solutie in problema asta il rog sa ma ajute.

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări