GIGI 59 Postat Mai 5, 2015 Partajează Postat Mai 5, 2015 Buna ziua,acest lcd este adus din Spania si are doar B/G nu are ,,sistem"an menu,am intrat in service dar nu stiu ce valoare sa tastez la TT pentru ai da un reset. Daca ma poate ajuta cineva cu informatia. Multumesc. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Mai 5, 2015 Partajează Postat Mai 5, 2015 (editat) Pentru ce ''reset''?!?! Pentru sunet.... DK....sau?!?!? Editat Mai 5, 2015 de BUGHIU Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 5, 2015 Partajează Postat Mai 5, 2015 (editat) incercati la aparitia TT apasati 27 si doar atat Editat Mai 5, 2015 de iuliantv Link spre comentariu
GIGI 59 Postat Mai 5, 2015 Autor Partajează Postat Mai 5, 2015 Reset pt. a face o noua instalare in care sa includ si Romania sau ,,alte"la rubrica tari poate asa il pacalesc. Am tastat TT27 si nu s-a modificat nimic poate trebuie alta valoare? Link spre comentariu
ovidiuiosif Postat Mai 5, 2015 Partajează Postat Mai 5, 2015 Poate vă e utilă această informație! Link spre comentariu
BUGHIU Postat Mai 5, 2015 Partajează Postat Mai 5, 2015 (editat) Reset pt. a face o noua instalare in care sa includ si Romania sau ,,alte"la rubrica tari poate asa il pacalesc. Am tastat TT27 si nu s-a modificat nimic poate trebuie alta valoare? Nu stiu de ce trebuie sa intrati in service pentru asa ceva?!?! Din meniul lui se face asta...de regula!!! Aici este tot : https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&uact=8&ved=0CEMQFjAF&url=http%3A%2F%2Fpdf.crse.com%2Fmanuals%2F2655830112.pdf&ei=1wBJVYrsGYbPaMHzgJgB&usg=AFQjCNFZRc5srw5bFmguLOzn7USdq2i4vA&sig2=3YjbuBcs71toBszNOUbKlg&bvm=bv.92291466,d.d2s Editat Mai 5, 2015 de BUGHIU Link spre comentariu
GIGI 59 Postat Mai 6, 2015 Autor Partajează Postat Mai 6, 2015 Aveti dreptate numai ca la acest tv.nu am rubrica SISTEM .In menu la rubrica tari am:Franta,Dermania,Italia,Spania,Suiedia,Danemarca,Norv. am comutat pe toate si nu apare SYSTEM pe niciuna.Conform manual service trebuie sa am aceasta rubrica dar nu am. De aceea poate prin modificarea TT ar fi o sansa sa apara la tari ALTE si implicit normele DK/BG... Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 6, 2015 Partajează Postat Mai 6, 2015 In general la Sony asa se rezolva prin modificarea TT problema e sa stii cat trebuie pus acolo.Si eu asa stiam ca 27 e pentru multinorma de sunet. Link spre comentariu
ovidiuiosif Postat Mai 6, 2015 Partajează Postat Mai 6, 2015 Poate vă e utilă această informație! La precedenta intervenție observ că am omis să scriu numărul: pentru reset încercați TT- 08 Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 6, 2015 Partajează Postat Mai 6, 2015 mai e si varianta ,sa fie softat doar pe o anumita norma si sa nu vrea altceva,am eu o spartura de sony model mai nou este doar ntsc fara norme in menu,am incercat ceva variante dar fara succes, nici update de pe usb nu vrea,chiar daca alte tv-uri cu acelasi chassis fac update fara probleme, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum