Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lcd sony kdl-s32a11e

Postări Recomandate

Buna ziua,acest lcd este adus din Spania si are doar B/G nu are ,,sistem"an menu,am intrat in service dar nu stiu ce valoare sa tastez la TT pentru ai da un reset.

Daca ma poate ajuta cineva cu informatia. 

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• GIGI 59

3

• BUGHIU

2

• iuliantv

2

• ovidiuiosif

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Reset pt. a face o noua instalare in care sa includ si Romania sau ,,alte"la rubrica tari poate asa il pacalesc.

Am tastat TT27 si nu s-a modificat nimic poate trebuie alta valoare?

Link spre comentariu

Reset pt. a face o noua instalare in care sa includ si Romania sau ,,alte"la rubrica tari poate asa il pacalesc.

Am tastat TT27 si nu s-a modificat nimic poate trebuie alta valoare?

Nu stiu de ce trebuie sa intrati in service pentru asa ceva?!?! Din meniul lui se face asta...de regula!!!

Aici este tot :       https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&uact=8&ved=0CEMQFjAF&url=http%3A%2F%2Fpdf.crse.com%2Fmanuals%2F2655830112.pdf&ei=1wBJVYrsGYbPaMHzgJgB&usg=AFQjCNFZRc5srw5bFmguLOzn7USdq2i4vA&sig2=3YjbuBcs71toBszNOUbKlg&bvm=bv.92291466,d.d2s

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

Aveti dreptate numai ca la acest tv.nu am rubrica SISTEM .In menu la rubrica tari am:Franta,Dermania,Italia,Spania,Suiedia,Danemarca,Norv.  

am comutat pe toate si nu apare SYSTEM pe niciuna.Conform manual service trebuie sa am aceasta rubrica dar nu am.

De aceea poate prin modificarea TT ar fi o sansa sa apara la tari ALTE si implicit normele DK/BG...

Link spre comentariu

In general la Sony asa se rezolva prin modificarea TT problema e sa stii cat trebuie pus acolo.Si eu asa stiam ca 27 e pentru multinorma de sunet.

Link spre comentariu

Poate vă e utilă această informație!

La precedenta intervenție observ că am omis să scriu numărul: pentru reset încercați TT- 08

Link spre comentariu

mai e si varianta ,sa fie softat doar pe o anumita norma si sa nu vrea altceva,am eu o spartura de sony model mai nou este doar ntsc fara norme in menu,am incercat ceva variante dar fara succes, nici update de pe usb nu vrea,chiar daca alte tv-uri cu acelasi chassis fac update fara probleme,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări