Dr4g0n Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 e vorba de un dif de chitara bass Peavey 15854b va rog care stiti ceva de el spuneti-mi Link spre comentariu
radue Postat Februarie 1, 2007 Partajează Postat Februarie 1, 2007 Poti folosi cu incredere google :yawinkle: Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Februarie 1, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2007 snake am cautat pe google si pe peavey.com si nu am gasit difu asta ....... e mai vechi(inainte de revolutie) as vrea sa stiu macar putere RMS la cati ohmi si spl .... incinta am la el de 120L acordata la 80Hz asa am luat-o de la cineva care a cantat pe ea cu multi ani in urma ...... pls help Link spre comentariu
radue Postat Februarie 1, 2007 Partajează Postat Februarie 1, 2007 Incearca sa pui o poza cu el.O cutie de 120 L acordata la 80 Hz ew prea mult...adic ar trebui sa ai un gain la 80 Hz destul de mare, si la fel un delay foarte mare. Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Februarie 1, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2007 o sa revin cu poze si cu tot ce scrie pe magnet cat de curand numai sa fac rost de soft sa fac captura de pe camera video Link spre comentariu
aghora17 Postat Februarie 1, 2007 Partajează Postat Februarie 1, 2007 n-ai reusit sa-l identifici printre modelele lor? Link spre comentariu
neinvins Postat Februarie 1, 2007 Partajează Postat Februarie 1, 2007 pinacle studio 9 este unul dintre cele mei bune programe de facut capuri de pe camera video.din cate am incercat eu.vez` ca iti trebuie si placa de capura. Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Februarie 1, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2007 n-ai reusit sa-l identifici printre modelele lor? nu l-am gasit :smt005 e vechi si cred ca deaia nu il gasesc :smt005 Link spre comentariu
adircf Postat Februarie 1, 2007 Partajează Postat Februarie 1, 2007 din pura intamplare un prieten si-a luat ceva difuzor peavey din targ de la un mos cu 30 roni, tot ceva guitar speaker si vroia sa stie parametrii.Le-am dat un mail si am intrebat si cazul tau.C-am atata mi-au raspuns...."Sorry, but we do not have any specs on the 15854B speakers..These werepurchased speakers that we used in the old 215 enclosure back in the70's and early 80's...What happened was, we designed a cabinet, the vendors sent us samplesand we picked the best one...I can tell you that it's 8 ohms, had a 54oz magnet and was rated at 100 watts cont. power..." Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Februarie 2, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2007 din pura intamplare un prieten si-a luat ceva difuzor peavey din targ de la un mos cu 30 roni, tot ceva guitar speaker si vroia sa stie parametrii.Le-am dat un mail si am intrebat si cazul tau.C-am atata mi-au raspuns...."Sorry, but we do not have any specs on the 15854B speakers..These werepurchased speakers that we used in the old 215 enclosure back in the70's and early 80's...What happened was, we designed a cabinet, the vendors sent us samplesand we picked the best one...I can tell you that it's 8 ohms, had a 54oz magnet and was rated at 100 watts cont. power..."mersi de raspuns Adi Link spre comentariu
adircf Postat Februarie 2, 2007 Partajează Postat Februarie 2, 2007 cu placere :smt006 auzi, de pura mea curiozitate poti sa pui ceva poze cu diful in sine ca nu l-am gasit pe net Link spre comentariu
dividivus Postat Februarie 2, 2007 Partajează Postat Februarie 2, 2007 Incearca aici: http://www.thielesmall.com/database.asp Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Februarie 3, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2007 o sa pun si niste poze saptamana viitoare si cu diful si cu incinta :weedman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum