Vizitator kY7z Postat Decembrie 2, 2004 Partajează Postat Decembrie 2, 2004 :( am shi io doua dif cobra de 75 wFrequency response 80Hz - 18KHzResonance frequence 110Hz8 inchsound pressure level 90 db @ 1w/1M4 ohmiatata shtiu despre ele shi vreau sa ma ajute shi pe mine cineva daca se poate, sa-mi fac doua incinte acustice, ca nu ma pricep cu calculele aleaam BassBox 6 Pro da nu shtiu sa-l folosesc, nu ma ajuta cu nimikpls!!! Link spre comentariu
kai Postat Decembrie 2, 2004 Partajează Postat Decembrie 2, 2004 Daca vrei iti calculez eu un TQWT da mai imi trebuie niste date care le poti masura usor. Link spre comentariu
Vizitator kY7z Postat Decembrie 2, 2004 Partajează Postat Decembrie 2, 2004 ce-i ala TQWTdaca ma ajuta cu ceva, da vreau sa-mi calculezi merci anticipat 8) Link spre comentariu
kai Postat Decembrie 2, 2004 Partajează Postat Decembrie 2, 2004 Ia zi-mi ce diametru are diful tau, si ce gaura trebuie pentru el. TQWT este un tip de incinta, o sa vezi de care. Link spre comentariu
Vizitator kY7z Postat Decembrie 4, 2004 Partajează Postat Decembrie 4, 2004 diametrul e de 8 inch adica 20 cmshi gaura trebe de 18 cm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum