Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tuner et-5ee-v85 compatibil cu tuner et-5ee-k04

Postări Recomandate

salutare,ma rugat un prieten sa-i dau un tuner et-5ee-v85 ,nu are nici tv-ul in fata,(este acasa la propietar,) a luat codul de pe tuner ,dar nu am gasit exact codul dorit,intrebarea este tunerul et-5ee-v85 este compatibil  et-5ee-k04,nu am gasit mai nimic pe net sa ma lamuresc ,singura diferenta vizibila la tunerul meu et-5ee-k04e ste lipsa pinului 3 incepand de la mufa antena,daca nu sant compatibile as dori daca stie cineva un echivalent tuner et-5ee-v85 sau configuratia pinilor,prietenul meu este un depanator de ocazie ,nu a luat serie chassis sau model tv doar buntz si codul tunerului,tv-ul este undeva la tara......va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

2

• Toni Marginean

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Toni Marginean

Primul tuner este de pe sasiu TR-21T03 China iar al doilea de pe sasiu KD-315 (am observat ca acesta este echivalent cu UV1315). Comparati schemele celor 2 sasiuri si decideti.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări