iuliantv Postat Mai 5, 2015 Partajează Postat Mai 5, 2015 salutare,ma rugat un prieten sa-i dau un tuner et-5ee-v85 ,nu are nici tv-ul in fata,(este acasa la propietar,) a luat codul de pe tuner ,dar nu am gasit exact codul dorit,intrebarea este tunerul et-5ee-v85 este compatibil et-5ee-k04,nu am gasit mai nimic pe net sa ma lamuresc ,singura diferenta vizibila la tunerul meu et-5ee-k04e ste lipsa pinului 3 incepand de la mufa antena,daca nu sant compatibile as dori daca stie cineva un echivalent tuner et-5ee-v85 sau configuratia pinilor,prietenul meu este un depanator de ocazie ,nu a luat serie chassis sau model tv doar buntz si codul tunerului,tv-ul este undeva la tara......va multumesc Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 8, 2015 Partajează Postat Mai 8, 2015 Primul tuner este de pe sasiu TR-21T03 China iar al doilea de pe sasiu KD-315 (am observat ca acesta este echivalent cu UV1315). Comparati schemele celor 2 sasiuri si decideti. Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 8, 2015 Autor Partajează Postat Mai 8, 2015 ok va multumesc,nu sa apucat montarea lui,am fost sunat azi ca buba era in fus,va multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum