Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SAMSUNG AH63-02058G

Postări Recomandate

Salutare. Am si eu la reparat un astfel de DVD, care in momentul in care ii da drumul incepe sa afiseze hello, usb si apoi prot ... si se inchide. Cand m-am uitat de unde este cauza am observat ca la placa de alimentare are doua rezistente arse notate R5N3 si R5N4, cărora nu li se mai vad valoriile. Sursa SMPS modelul: AH94-02526A. Am tot cautat pe net o schema, sau cel putin pe cineva care a mai intalnit aceasta problema, si am gasit pe cineva pe un site polon-rus, nu stiu exact, dar tot ca mine, nici el nu stie valoriile. Va rog daca cunoaste cineva aceste valori, are o schema sau cel putin are un astfel de DVD si are amabilitatea sa mi le comunice, as fi recunoscator. Va mutumesc anticipat, o seara buna.

post-217460-0-16796100-1430769459_thumb.jpg

post-217460-0-18488000-1430769473_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gaguady

3

• Florinel TV

1

• CostinC

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

S-a rezolvat. Sanatate.

si cum sa rezolvat poseaza si defectul care la avut ca sigur o sa mai aiba si alcineva nevoie

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Rezistentele erau de 1 ohm si am schimbat CA5N1 si CA5N2 pentru a elimina problema unui curent rezidual. Sanatate si scuze de intarziere

Link spre comentariu
  • 7 ani mai târziu...

Buna ziua! Conectorul digital optic audio de intrare, se gaseste pe undeva?Pe el scrie RS01B 1028 si nu il gasesc sub forma asta.E vorba de un Samsung AH63 02058G .Multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări