gaguady Postat Mai 4, 2015 Partajează Postat Mai 4, 2015 Salutare. Am si eu la reparat un astfel de DVD, care in momentul in care ii da drumul incepe sa afiseze hello, usb si apoi prot ... si se inchide. Cand m-am uitat de unde este cauza am observat ca la placa de alimentare are doua rezistente arse notate R5N3 si R5N4, cărora nu li se mai vad valoriile. Sursa SMPS modelul: AH94-02526A. Am tot cautat pe net o schema, sau cel putin pe cineva care a mai intalnit aceasta problema, si am gasit pe cineva pe un site polon-rus, nu stiu exact, dar tot ca mine, nici el nu stie valoriile. Va rog daca cunoaste cineva aceste valori, are o schema sau cel putin are un astfel de DVD si are amabilitatea sa mi le comunice, as fi recunoscator. Va mutumesc anticipat, o seara buna. Link spre comentariu
gaguady Postat Mai 5, 2015 Autor Partajează Postat Mai 5, 2015 S-a rezolvat. Sanatate. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 6, 2015 Partajează Postat Mai 6, 2015 S-a rezolvat. Sanatate. si cum sa rezolvat poseaza si defectul care la avut ca sigur o sa mai aiba si alcineva nevoie Link spre comentariu
gaguady Postat Mai 27, 2015 Autor Partajează Postat Mai 27, 2015 Rezistentele erau de 1 ohm si am schimbat CA5N1 si CA5N2 pentru a elimina problema unui curent rezidual. Sanatate si scuze de intarziere Link spre comentariu
CostinC Postat Iulie 25, 2022 Partajează Postat Iulie 25, 2022 Buna ziua! Conectorul digital optic audio de intrare, se gaseste pe undeva?Pe el scrie RS01B 1028 si nu il gasesc sub forma asta.E vorba de un Samsung AH63 02058G .Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum