attilaa0 Postat Mai 5, 2015 Autor Partajează Postat Mai 5, 2015 Cu bec nu am testat ,da merge cu placa scoasa de pe tk si sonor . Link spre comentariu
BUGHIU Postat Mai 5, 2015 Partajează Postat Mai 5, 2015 Si cum sant tensiunile pe placa tk scoasa?! Banuiesc ....mai mari decat normalul ,deoarece NU este consumator (tubul)!! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Mai 5, 2015 Partajează Postat Mai 5, 2015 Corect ,pune sursa pe bec , incearca sa faci proba si cu orice SE 110, 115, 120 (numai ptr. proba ) !! Link spre comentariu
attilaa0 Postat Mai 5, 2015 Autor Partajează Postat Mai 5, 2015 Sunteti curiosi ce a fost? am gasit defectul ,C806 1nF 1000V putin crapat in partea primara.Abia se vedea ,dar va multumesc tuturor. sa stiti ca pe internet acest sasiu CP521F este prezent cu problema asta de decuplare. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Mai 5, 2015 Partajează Postat Mai 5, 2015 (editat) Sunteti curiosi ce a fost? am gasit defectul ,C806 1nF 1000V putin crapat in partea primara.Abia se vedea ,dar va multumesc tuturor. sa stiti ca pe internet acest sasiu CP521F este prezent cu problema asta de decuplare. Unde dai si unde ....crapa!!! Dar spuneati in prima postare ca ,citez: ''Am verificat tensiunile si sunt ok''......si apoi intrebati de dump.... Editat Mai 5, 2015 de BUGHIU Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 5, 2015 Partajează Postat Mai 5, 2015 (editat) pai si eu ce am zis sa probezi sasiul pe alt tub sa nul regenerezi degeaba si sa strici tubul aiuria daca el este ok mai ales ca astea de samsung sint tuburi cu durata de viata lunga Editat Mai 5, 2015 de Harhas Florin Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 6, 2015 Partajează Postat Mai 6, 2015 Asa se intampla cand nu delimitezi exact zona defectului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum