Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv,akai

Vizitator marianmirica

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toni Marginean

4

• cristybadea

3

• dan cod

2

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

Toni Marginean

se pare ca este shasiu e4, iar traful este FD0195.

Aveti dreptate, iar echivalentul este HR/FBT8693.

Link spre comentariu

Nu este sasiul E4.Dintr-o convorbire telefonica cu initiatorul topicului am dedus ca este sasiu Vestel 11AK03 cu TDA3653b in BV,TDA 4601 sursa,TDA4504 iar ce am gasit eu ca ar fi echivalent la tranformatorul acestui sasiu este HR7503.Sper sa nu ma fi pacalit d-l GOOGLE.Astept si parerile colegilor.

Editat de cristybadea
Link spre comentariu

Ok,dar pentru HR8693 ar fi tv Akai CT-2160 sasiu E4 iar acesta este Akai CT2160E sasiu 11AK03 (cel putin asa pare dupa componente).

Link spre comentariu
Toni Marginean

Ok,dar pentru HR8693 ar fi tv Akai CT-2160 sasiu E4 iar acesta este Akai CT2160E sasiu 11AK03 (cel putin asa pare dupa componente).

Posibil dar ne agitam pe aici degeaba fiindca cel ce a initiat topicul doarme linistit la ora aceasta!

Eu renunt!

Link spre comentariu
Vizitator marianmirica

salut baieti sint marian eticheta tr nu mai exista iar eu am incercat saidentific dupa placa 1=liber 2=liber 3b=alim  4;5180v  6hater 7abl 8masa 9liber 10col ar semana cu hr7565

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări