borki Postat Mai 3, 2015 Partajează Postat Mai 3, 2015 am un cd player auto blaupunkt care vreau sa il repar,stiu sigur ca unitatea laser este de vina pentru ca am probat una de la altul deja functional. problema este ca am gasit ceva asemanator pe site ul de la arad dar nu stiu ce cod este a mea.seamana cu unele de acolo dar nu stiu ce sa comand. Multumesc Link spre comentariu
SASSU Postat Mai 3, 2015 Partajează Postat Mai 3, 2015 nu prea sunt serios cei de la arad de la pancota numai prostii mi-au trimit mie Link spre comentariu
borki Postat Mai 3, 2015 Autor Partajează Postat Mai 3, 2015 pai si unde gasesc? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 3, 2015 Partajează Postat Mai 3, 2015 nu prea sunt serios cei de la arad de la pancota numai prostii mi-au trimit mie eu am luat de acolo procesoare tv foarte bune au mers fara probleme si multe altele conzi buni etc dar lasere nam luat nici o data de acolo si nustiu daca trimit bune sau rele Link spre comentariu
borki Postat Mai 3, 2015 Autor Partajează Postat Mai 3, 2015 Eu vad o asemanare cu rae 0140,o fi la fel cu al meu ca nu scrie nimic pe el Link spre comentariu
cornel1962 Postat Mai 4, 2015 Partajează Postat Mai 4, 2015 Aruncati o privire si pe aici : http://www.m-----m.ro/catalog/advanced_search_result.php?keywords=unitati+laser&x=48&y=10 ...completati link-ul!!! Link spre comentariu
borki Postat Mai 4, 2015 Autor Partajează Postat Mai 4, 2015 Nu inreleg nimic din link.dati pe privat va rog Link spre comentariu
lazar nicolae Postat Mai 4, 2015 Partajează Postat Mai 4, 2015 (editat) 'mivarom' a dorit sa spuna. Editat Mai 4, 2015 de lazar nicolae Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 4, 2015 Partajează Postat Mai 4, 2015 Eu ce lasere am luat de la pancota toate au mers si am luat cateva. Link spre comentariu
borki Postat Mai 4, 2015 Autor Partajează Postat Mai 4, 2015 Am vorbit la pancota dar nu vrea sa trimita ca nu sunt service autorizat Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 4, 2015 Partajează Postat Mai 4, 2015 Am vorbit la pancota dar nu vrea sa trimita ca nu sunt service autorizat atunci ia legatura cu cineva de la un service sa faca comanda si tu suporti toate cheltuielile plus o cinste la meseriasi multa bafta Link spre comentariu
surubarila Postat Mai 5, 2015 Partajează Postat Mai 5, 2015 Sanatate permanenta!Sper sa nu ma insel dar daca e vorba de firma al carei administrator e d-l Ilie Ilas,am comandat si primit unitati laser(bune) fara sa mi se ceara dovada ca am sau nu un service. Link spre comentariu
borki Postat Mai 6, 2015 Autor Partajează Postat Mai 6, 2015 Mi a trimis si mie unitatea laser, functioneaza perfect.nu am inteles eu bine,era vorba ca nu imi da garantie pentru ca nu sunt service nu ca nu imi trimite. Link spre comentariu
radu72 Postat Mai 7, 2015 Partajează Postat Mai 7, 2015 (editat) Cam ciudatel in abordarea problemelor cu clientul domnu' Ilas Ilie dar tot ce am cumparat de la dumnealui a fost de calitate plus ca gasesti tot felul de repere ciudate si rare!!Tot respectul!!Cat despre mivarom....de acolo sa cumperi eu stiu...ceva cabluri,cutii...carcase...pungi...in nici un caz electronice,doar de Craciun,ca atunci sint bune ca pocnitori!! Asta daca le au pe stoc si nu te pune sa astepti. Editat Mai 7, 2015 de radu72 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum