Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

intrebare unitate laser

Postări Recomandate

am un cd player auto blaupunkt care vreau sa il repar,stiu sigur ca unitatea laser este de vina pentru ca am probat una de la altul deja functional.

problema este ca am gasit ceva asemanator pe site ul de la arad dar nu stiu ce cod este a mea.seamana cu unele de acolo dar nu stiu ce sa comand.

Multumesc

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• borki

6

• Florinel TV

2

• SASSU

1

• cornel1962

1

Top autori în acest subiect

nu prea sunt serios cei de la arad de la pancota numai prostii mi-au trimit mie

eu am luat de acolo procesoare tv foarte bune au mers fara probleme si multe altele conzi buni etc dar lasere nam luat nici o data de acolo si nustiu daca trimit bune sau rele 

Link spre comentariu

Am vorbit la pancota dar nu vrea sa trimita ca nu sunt service autorizat

atunci ia legatura cu cineva de la un service sa faca comanda si tu suporti toate cheltuielile plus o cinste la meseriasi multa bafta

Link spre comentariu

Sanatate permanenta!Sper sa nu ma insel dar daca e vorba de firma al carei administrator e d-l Ilie Ilas,am comandat si primit unitati laser(bune) fara sa mi se ceara dovada ca am sau nu un service.

Link spre comentariu

Mi a trimis si mie unitatea laser, functioneaza perfect.nu am inteles eu bine,era vorba ca nu imi da garantie pentru ca nu sunt service nu ca nu imi trimite.

Link spre comentariu

Cam ciudatel in abordarea problemelor cu clientul domnu' Ilas Ilie dar tot ce am cumparat de la dumnealui a fost de calitate plus ca gasesti tot felul de repere ciudate si rare!!Tot respectul!!Cat despre mivarom....de acolo sa cumperi eu stiu...ceva cabluri,cutii...carcase...pungi...in nici un caz electronice,doar de Craciun,ca atunci sint bune ca pocnitori!! :nerv Asta daca le au pe stoc si nu te pune sa astepti.

Editat de radu72
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări