bobbiyiy Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 nu stiti unde as putea gasi cabluri de la amplificator la boxe sau subwoofer,am vazut la multi ceva cabluri cu izolatie transparenta, dar nu stiu unde se gasesc. Link spre comentariu
ionut20 Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 in primul rand completeaza-ti locatia, sa stim din ce oras esti :yawinkle: cabluri se gasesc la orice magazin de electrice si electronice Link spre comentariu
neinvins Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 incearca sa iei cabluri mai groase putin .. ca sa nu se faca rezistenta pe fir ... mai ales la puteri mai mari. Link spre comentariu
bobbiyiy Postat Februarie 1, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2007 sunt din hd,dar nu prea cred ca gasesc pe aici.dak stiti vreun site cu ceva cabluri, si mai imi trebe un kit d cabluri pt amplificator 0 awg dar nush unde gasesc.Neinvins: stiu ca imi trebe cabluri mai groase,dar nush unde gasesc,si as vrea sa fie ceva asa mai de "firma".ms Link spre comentariu
neinvins Postat Februarie 1, 2007 Partajează Postat Februarie 1, 2007 .........cabluri asa mai de firma???scuza-ma .. dar dc? tie iti trebuie cabluri ca sa duci semnalu amplificat din putere in dif .. nu?in conditiile in care nu ai conectori speciali ci doar cleme (ma indoiesc sa ai speakon sau rca sau xlr sau altceva la boxa de masina) .. poti sa iei cablu deala simplu din magazin.nici macar ecranat nu trebe.singura conditie e sa aiba un diametru cat mai mare sectiunea prin conductor. Link spre comentariu
ionut20 Postat Februarie 1, 2007 Partajează Postat Februarie 1, 2007 un exemplu de cabluri ar fi aici: http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii ... lificator/ asa ceva cauti? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Februarie 1, 2007 Partajează Postat Februarie 1, 2007 bobbiyiy tu vorbesti de cabluri siliconate (sau cum naiba le-o zice) ? vezi ce pe aici au tot felul de cabluri cu preturi pe masura Link spre comentariu
Blak Postat Februarie 2, 2007 Partajează Postat Februarie 2, 2007 bobbiyiy iti pot da id-ul la un prieten care se ocupa cu montari,etc si are si produse de calitate.... dak t emai intereseaza da un pm... tipu e din hd Link spre comentariu
bobbiyiy Postat Februarie 2, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2007 Blak , de cine zici ? de gym? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum