Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reciever Dolce

relucavnic

Postări Recomandate

nu bagati omul in ceata,receptorul de digi nu este bun,doar cele vechi la care a fost inchis updateul,si nu incarcat softul nou ce nu mai permite receptionarea free fara un card activ,deci parabolica si lnb-ul nu trebuiesc schimbate,trebuie un receptor cel putin fta mpeg2 si un cunoscator sa regleze antena,pe unul din sateliti,deci lista de mai sus trebuie ales un satelit a caror posturi tv se vor a fi receptionate, daca se vor cele mpeg4 trebuie si un receptor satelit mpeg4,atentie nu se pot prinde toate acele canale free de pe toti satelitii cu antena pozitionata pe unul singur,ori se alege un satelit preferat cu canale preferate,ori se monteaza mai multe lnb-uri pe aceeasi antena 3-4lnburi ce pot acoperi 3-4 sateliti,ori se monteaza un motor ce poate roti antena in functie de satelitul dorit,in ultimul caz trebuie cineva cu adevarat cunoscator,deci personal nu va recomand investirea de bani in receptoare si alte acareturi decat ,daca luati legatura cu cineva ce va face si montajul acestora,daca dispuneti si de internet la locatia unde doriti instalarea antenei satelit,exista si varianta ,,sharing in scopuri doar educative,, deci nu va aventurati in cheltuieli pana nu gasiti un om sa va faca si montajul

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• elmar

6

• Pricopie Iulian_241121

4

• relucavnic

3

• lazar nicolae

3

un receptor digi tv este bun si singurul cu care puteti prinde programe romanesti free.

Erau odata bune de prins programe free! De ceva vreme si la alea mai vechi li sa updatat softul(ma refer la cele care au functionat cu abonament in ultima vreme) ...si adio programe free!

Link spre comentariu

un receptor digi tv este bun si singurul cu care puteti prinde programe romanesti free.

De unde pana unde este singurul?Trebuie un receiver HD pe 16 gr. E,unde sunt cele mai multe programe FTA  romanesti si cateva din R. Moldova.

Link spre comentariu

Pe eutelsat 16 *E mai sunt cateva canale romanesti care mai emit pe vechiul standard mpeg2 (dvb-s) in general posturi de stiri ...cum ar fi "Realitatea"...

Restul ...au trecut la nou standard mpeg4 (dvb-s2) ...cele ne codate... sunt cele de muzica(etno si taraf)  si tvr-urile!

Eu zic ca mai multe programe romanesti (in vechiul standard) sunt pe intelsat 10-02(thor 5/6) 1*V 

Link spre comentariu

Daca investesti intr-un receiver acum,trebuie sa tii cont de trend. Asa ca ia-l cu tot ce trebe.

Eu mi-am luat asta.AMIKO MICRO SE HD + WIFI  203lei

Posted Image

Link spre comentariu

Erau odata bune de prins programe free! De ceva vreme si la alea mai vechi li sa updatat softul(ma refer la cele care au functionat cu abonament in ultima vreme) ...si adio programe free!

da de unde ca eu am digi de 11ani si cu decodorul de atunci lam mai reparat eu bineinteles si sau facut update singur dar receptioneaza si free citeva programe dacai scot cartela nu neaparat dacasi face update nu mai prinde programe free 

Link spre comentariu

da de unde ca eu am digi de 11ani si cu decodorul de atunci lam mai reparat eu bineinteles si sau facut update singur dar receptioneaza si free citeva programe dacai scot cartela nu neaparat dacasi face update nu mai prinde programe free 

Pai da! Le prinde pe alea(free) care sunt in grila digi ...dar mai pot schimba satelitii?( numai intelsat-10-02 /thor6/5 mai merge) 

daca ai avea un receptor FTA ...ai fi surprins sa constati ca pe acel satelit mai sunt si alte canale ...dar softul digi nu te lasa sa le receptionezi!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...

Buna seara,putin ajutor va rog,am un receptor hyundai hss-1160na,are instalat vechiul soft,pot receptiona ceva cu el pe eutelsat 16 grade est? sau alt satelit,chiar si posturi straine.

da se prinde citeva programe free 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări