iuliantv Postat Mai 4, 2015 Partajează Postat Mai 4, 2015 nu bagati omul in ceata,receptorul de digi nu este bun,doar cele vechi la care a fost inchis updateul,si nu incarcat softul nou ce nu mai permite receptionarea free fara un card activ,deci parabolica si lnb-ul nu trebuiesc schimbate,trebuie un receptor cel putin fta mpeg2 si un cunoscator sa regleze antena,pe unul din sateliti,deci lista de mai sus trebuie ales un satelit a caror posturi tv se vor a fi receptionate, daca se vor cele mpeg4 trebuie si un receptor satelit mpeg4,atentie nu se pot prinde toate acele canale free de pe toti satelitii cu antena pozitionata pe unul singur,ori se alege un satelit preferat cu canale preferate,ori se monteaza mai multe lnb-uri pe aceeasi antena 3-4lnburi ce pot acoperi 3-4 sateliti,ori se monteaza un motor ce poate roti antena in functie de satelitul dorit,in ultimul caz trebuie cineva cu adevarat cunoscator,deci personal nu va recomand investirea de bani in receptoare si alte acareturi decat ,daca luati legatura cu cineva ce va face si montajul acestora,daca dispuneti si de internet la locatia unde doriti instalarea antenei satelit,exista si varianta ,,sharing in scopuri doar educative,, deci nu va aventurati in cheltuieli pana nu gasiti un om sa va faca si montajul Link spre comentariu
elmar Postat Mai 4, 2015 Partajează Postat Mai 4, 2015 un receptor digi tv este bun si singurul cu care puteti prinde programe romanesti free. Erau odata bune de prins programe free! De ceva vreme si la alea mai vechi li sa updatat softul(ma refer la cele care au functionat cu abonament in ultima vreme) ...si adio programe free! Link spre comentariu
Savu Vio Postat Mai 4, 2015 Partajează Postat Mai 4, 2015 un receptor digi tv este bun si singurul cu care puteti prinde programe romanesti free. De unde pana unde este singurul?Trebuie un receiver HD pe 16 gr. E,unde sunt cele mai multe programe FTA romanesti si cateva din R. Moldova. Link spre comentariu
elmar Postat Mai 4, 2015 Partajează Postat Mai 4, 2015 Pe eutelsat 16 *E mai sunt cateva canale romanesti care mai emit pe vechiul standard mpeg2 (dvb-s) in general posturi de stiri ...cum ar fi "Realitatea"... Restul ...au trecut la nou standard mpeg4 (dvb-s2) ...cele ne codate... sunt cele de muzica(etno si taraf) si tvr-urile! Eu zic ca mai multe programe romanesti (in vechiul standard) sunt pe intelsat 10-02(thor 5/6) 1*V Link spre comentariu
lazar nicolae Postat Mai 4, 2015 Partajează Postat Mai 4, 2015 Daca investesti intr-un receiver acum,trebuie sa tii cont de trend. Asa ca ia-l cu tot ce trebe. Eu mi-am luat asta.AMIKO MICRO SE HD + WIFI 203lei Link spre comentariu
sorintv Postat Mai 4, 2015 Partajează Postat Mai 4, 2015 La asa ceva trebuie antena cu diseq (motor) si sharing. Link spre comentariu
marel Postat Mai 4, 2015 Partajează Postat Mai 4, 2015 nu este neaparat nevoie de diseq (motor) se lasa pe thor si cu o linie la liber merge perfect Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 4, 2015 Partajează Postat Mai 4, 2015 Erau odata bune de prins programe free! De ceva vreme si la alea mai vechi li sa updatat softul(ma refer la cele care au functionat cu abonament in ultima vreme) ...si adio programe free! da de unde ca eu am digi de 11ani si cu decodorul de atunci lam mai reparat eu bineinteles si sau facut update singur dar receptioneaza si free citeva programe dacai scot cartela nu neaparat dacasi face update nu mai prinde programe free Link spre comentariu
elmar Postat Mai 5, 2015 Partajează Postat Mai 5, 2015 da de unde ca eu am digi de 11ani si cu decodorul de atunci lam mai reparat eu bineinteles si sau facut update singur dar receptioneaza si free citeva programe dacai scot cartela nu neaparat dacasi face update nu mai prinde programe free Pai da! Le prinde pe alea(free) care sunt in grila digi ...dar mai pot schimba satelitii?( numai intelsat-10-02 /thor6/5 mai merge) daca ai avea un receptor FTA ...ai fi surprins sa constati ca pe acel satelit mai sunt si alte canale ...dar softul digi nu te lasa sa le receptionezi! Link spre comentariu
Vizitator Dan Padiu Postat Mai 5, 2015 Partajează Postat Mai 5, 2015 Cu digi prinzi moldova tv Link spre comentariu
relucavnic Postat Iunie 14, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2015 Deci din cate am inteles cu recieverul nu prea am ce face si treaba se pare ca ma depaseste. Link spre comentariu
pitiay68 Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Buna seara,putin ajutor va rog,am un receptor hyundai hss-1160na,are instalat vechiul soft,pot receptiona ceva cu el pe eutelsat 16 grade est? sau alt satelit,chiar si posturi straine. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Buna seara,putin ajutor va rog,am un receptor hyundai hss-1160na,are instalat vechiul soft,pot receptiona ceva cu el pe eutelsat 16 grade est? sau alt satelit,chiar si posturi straine. da se prinde citeva programe free 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum