neamtu 38 Postat Mai 3, 2015 Partajează Postat Mai 3, 2015 Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu fisierul: *.tar.md5 (care reprezinta Android 4.3)pentru a putea face update la telefonul meu Samsung S3 I9300.Am cautat pe internet le-am gasit dar download-ul dureaza intre 1 si 3 ore. Fisierul este de genul din imagine.Daca aveti idei de ceva mai bun dar sa le pot folosi cu Odin este ok.Va multumesc si va doresc o zi buna. Link spre comentariu
Vizitator andreyu pra Postat Mai 3, 2015 Partajează Postat Mai 3, 2015 salutare neamtu 38 downloadeaza de pe net Odin click dreapta pe el `Run as administrator` dupa ce sa deschis Odin apasa butonul PDA acolo selectezi fisierul *.tar.md5 acum ia telefonul si apasa simultan volum jos plus home button plus power button pana iti apare pe ecran scris cu verde DOWNLOAD MODE si dai start la odin astepti pana iti apare in odi PASS si e gata Bafta ! Link spre comentariu
neamtu 38 Postat Mai 3, 2015 Autor Partajează Postat Mai 3, 2015 salutare neamtu 38 downloadeaza de pe net Odin click dreapta pe el `Run as administrator` dupa ce sa deschis Odin apasa butonul PDA acolo selectezi fisierul *.tar.md5 acum ia telefonul si apasa simultan volum jos plus home button plus power button pana iti apare pe ecran scris cu verde DOWNLOAD MODE si dai start la odin astepti pana iti apare in odi PASS si e gata Bafta ! Da corect stiu si eu dar de unde fisierul? De el am nevoie Link spre comentariu
Vizitator andreyu pra Postat Mai 3, 2015 Partajează Postat Mai 3, 2015 http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-qs-i9300-jb-t2965709 Link spre comentariu
Electronicserver Postat Mai 3, 2015 Partajează Postat Mai 3, 2015 Nu e mult 1-3 ore,asteapta,e posibil ca viteza de descarcare sa fie limitata de site-ul de unde descarci. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum