Vizitator andreyu pra Postat Mai 3, 2015 Partajează Postat Mai 3, 2015 salutare la toata lumea , am si eu o problema cu un samsung galaxy note 1 am schimbat careta sim cu adaptor si s-au rupt cele trei contacte de la cititorul sim am incercat sa inlocuiesc cele trei contacte dar nu prea prinde cositorul pe placa de baza am facut o poza sa vedeti despre ce este vorba ma puteti ajuta cu niste pareri ? se mai poate lipi la loc contactele si daca da cum multumesc anticipat Link spre comentariu
Vizitator andreyu pra Postat Mai 3, 2015 Partajează Postat Mai 3, 2015 mda , exact cum ma gandeam numai electronisti nu sunt pe aici va rog sa inchideti acest post Link spre comentariu
dan-a2 Postat Mai 3, 2015 Partajează Postat Mai 3, 2015 Fara suparare, dar cum nu prinde fludorul ?? >> si eu am patit cu o cartela mini care a rupt doua contacte dar am recuperat de la alt telf. si s-a lipit fara probleme !! Link spre comentariu
Vizitator andreyu pra Postat Mai 3, 2015 Partajează Postat Mai 3, 2015 pai pe placa de baza nu mai sunt acele contacte care sa prinda fludorul cand s-au dezlipit acei trei pini s-au dezlipit cu tot cu fludorul de pe placa de baza , uiate te rog la imaginea care am postato multumesc pentru raspuns , stima Link spre comentariu
dan-a2 Postat Mai 3, 2015 Partajează Postat Mai 3, 2015 Nu stiu daca gasiti rezolvare , contactele s-au dus cu tot cu cablaj , la mine s-au rupt mai de sus >>> poate colegii care se ocupa cu reparatile gsm va dau o solutie !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum