Vizitator djcyp Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 are cineva cablajul pt preamplificatorul asta? am tot cautat pe forum si nu am gasit nimic . Va rog frumos daca are cineva! :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: Link spre comentariu
Blind Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 Poti fi ai explicit putin? Vrei sa faci un preamplificator cu acest circuit, sau ai nevoie de libraria pt eagle? Daca vrei preamplificator: preamplificator pt microfon doar schema doar schema, alt proiect Schema amplificator cu o lampa, partea de driver este cu TL072, in josul paginii ai si cablajul Link spre comentariu
Vizitator djcyp Postat Februarie 3, 2007 Partajează Postat Februarie 3, 2007 vreau sa fac preamplificator cu tl 071 sau tl 072 si-mi trebuie o schema si pcb-ul .Am 5 sateliti facuti cu tda 7294 si se aude cam incet. Link spre comentariu
Vizitator djcyp Postat Februarie 4, 2007 Partajează Postat Februarie 4, 2007 mersi Blind! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum