corneillus Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 Nu stiu daca mai urmareste cineva topicul, dar zic sa ma laud si eu cu ultima achizitie! MOTOROLA INTERNATIONAL 3200. Asa arata individul http://orig08.deviantart.net/b3c6/f/2015/108/7/6/motorola_international_3200___digital_brick_phone_by_redfield_1982-d8q71x3.png Perfect functional, i.am luat cartela pe orange, o placere sa vorbesti la el! Doar ca ma cam doare mana daca vorbesc mult. Si intr.o zi era sa raman in fundul gol pe strada ca eram in pantaloni scurti la care nu legasem siretul, si dupa ce m.am laudat la un prieten cu noua achizitie am avut proasta inspiratie sa il bag in buzunar. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Ce boltar! Eu pe vremuri aveam Nokia 3310 si multi imi spuneau ca am caramida dar Nokia 3210 era si mai caramida.Totusi comparati in dimensiuni Nokia 3210 cu modelul din titlul acestui topic caci se pot vedea ambele intr-o poza din link-ul urmator.https://en.wikipedia.org/wiki/Motorola_International_3200 Link spre comentariu
corneillus Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 (editat) Din cate tin io minte, telefonu ala nu stie de protocolu cu #31# (numar ascuns). Poti sa verifici te rog ce se intampla cand il suni cu numar ascuns? Vreau si io o dihanie de-aia. Vezi ca bateriile ii cam fac probleme, io le puneam elementi din bateriile de leptoape pe cand inca se folosea NiMH. Am incercat cu #31# si nu apeleaza, apare pe display "Ruf. Nr. Ungultig". Bateria era complet moarta dupa 24 de ani! Am pus provizoriu 6 elementi Cd-Ni din aia gen R6 de 2400 mA (valoare declarata) desi ma cam indoiesc... tine cam o zi in stand-by si mai bine de o ora in conversatie, dar jupa jumatate de ora beepaie ca e bateria slaba dar mai merge inca pe atat cel putin. Am testat ca si volum niste elementi din aia de baterie de laptop, nu se capseaza capacul perfect, mai raman vreo 2 mm, dar ma gandesc sa iau patru elementi din aia noi de 6 A, sa modific chargerul si sa ii pun serie-paralel sa scot un 7,4 V/12 A. Editat Septembrie 21, 2016 de corneillus Link spre comentariu
corneillus Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Si sa pun si niste poze reale, de calitate cam slaba ce e drept... screenshot windows Link spre comentariu
cipri_mury Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 am avut proasta inspiratie sa il bag in buzunar. Si cam cat este acel buzunar in dimensiuni,pana la genunchi? Link spre comentariu
corneillus Postat Octombrie 4, 2016 Partajează Postat Octombrie 4, 2016 Si cam cat este acel buzunar in dimensiuni,pana la genunchi? Nu era chiar pana la genunchi.. Am zis sa dau si eu o tenta de umor topicului.Si ca sa fie treaba buna m.am mai pricopsit cu un chirpic: BOSCH SE OF 7/1 , identic si la fel ca acesta din poza : https://s21.postimg.org/xk8t193t3/Bosch_SE_OF_7_2465_1.jpg doar ca nu arata la fel de bine. Poze reale dupa ce il cosmetizez putin. Din cate imi dau seama este o varianta ce a fost utilizata probabil pe vehicule deoarece are mufa pentru antena exterioara. Link spre comentariu
feri.visky Postat Noiembrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 Am un telefon portabil, mobil (îi liseşte cureaua pentru transport pe umăr!). Este un GSM de la Siemens. Are un cititor de card şi acumulatorul este Ni-Cd de 10.8 V, 1,3 Ah... Link spre comentariu
cipri_mury Postat Noiembrie 13, 2016 Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 Vad ca are si fir.Nu stiu daca am mai vazut pana acuma telefon portabil cu fir. Link spre comentariu
feri.visky Postat Noiembrie 14, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Partea de telefon este legată cu cablu flexibil multifilar de modululul de alimentare şi ce o mai fi acolo... Modulul GSM este cutia separată de jos cu cardul de acces în reţea... Telefonul provine din instalaţia unei maşini cumpărată pe la sfârşitul anului '80... Maşina este la schrott de mult telefonul a rămas... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum