nicu82 Postat Iunie 16, 2015 Partajează Postat Iunie 16, 2015 2 telefoane care au rezistat pana azi : un bosch 608, luat de tatal meu la abonament prin armata la connex. Un tanc veritabil la cate izbituri a luat, plus ca la semnal pe clisura batea absolut toate telefoanele din vremea aceea, inca funtional dar cu bateria moarta si cu ecranul cum se vede si un philips savvy, l-am luat la abonament la orange, mi-a placut foarte mult. Dupa o vreme l-am cedat mamei care l-a folosit pana s-a stricat. Nu mai primea apeluri si nu mai suna.Arata semnalul plin dar nu puteai nici sa formezi nici sa fi apelat.Nu a reusit nimeni sa-l repare, mai bine zis nu a vrut nimeni.Daca mai mergea si azi il folosea mama. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 29, 2015 Partajează Postat Iulie 29, 2015 Eu am o dorinta. De ce nu puneti voi poze cu interiorul lor..Ar fi tare interesant. Link spre comentariu
DRACU Postat Iulie 29, 2015 Partajează Postat Iulie 29, 2015 Deunazi am gasit intr-un bazar o ciudatenie numita Benefon Salo Finland.am crezut ca e statie radio auto mai ales ca finalul este un modul motorola de 20w, dar dupa ce l-am deschis unul din module era telefon gsm cu ghidul de unda cunoscut, unul amplificator radio pe 440mhz, alte doua super mega digitale, unul adaptare cu antena , unul oscilator rx-tx si unul amplificator audio.ii lipseste modulul cu taste ecran, microfon receptor.Pe internet nu gasesc decat o dingura referinta din ungaria cuk ca e telefon...nu ma pricep deloc la telefonia mobila... Link spre comentariu
Untold Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Sony DX1000, made in Japan, perfect functional, are doar banda de 900, pe Cosmote nu merge (1800), fabricatie 1993 parca, o sa ma uit sub baterii. Antena retractabila, baterie de 6V (actualmente 2 acumulatori de 3,6V de la o masina de gaurit portabila), ca semnal "bate la cur" orice smartphone... In poze, clapeta de deasupra displayului culisa, blocand tastatura sau deblocand-o. N-am mai incarcat acumulatorii, i-am pus recent sa vad daca mai merge, si s-au autodescarcat. O sa incerc sa-l desfac, mai am cateva antichitati pe acasa, tot functionale. Link spre comentariu
allexx1968 Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Buna Cu un incarcator de la acest SONY incarc eu cam orice acumulator(bineanteles,trebuie sa corespunda ceva tensiuni). Spor tuturor Alex Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Septembrie 23, 2015 Partajează Postat Septembrie 23, 2015 Sony DX1000, made in Japan, perfect functional, are doar banda de 900, pe Cosmote nu merge (1800), fabricatie 1993 parca, o sa ma uit sub baterii.Nu vă mai deranjaţi în ceea ce priveşte anul fabricaţiei.Modelul a fost lansat pe piaţă în iarna 1997-1998, aşadarnu putea fi fabricat înaintea acestei date. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Septembrie 24, 2015 Partajează Postat Septembrie 24, 2015 Deunazi am gasit intr-un bazar o ciudatenie numita Benefon Salo Finland.am crezut ca e statie radio auto mai ales ca finalul este un modul motorola de 20w, dar dupa ce l-am deschis unul din module era telefon gsm cu ghidul de unda cunoscut, unul amplificator radio pe 440mhz, alte doua super mega digitale, unul adaptare cu antena , unul oscilator rx-tx si unul amplificator audio.ii lipseste modulul cu taste ecran, microfon receptor.Pe internet nu gasesc decat o dingura referinta din ungaria cuk ca e telefon...nu ma pricep deloc la telefonia mobila... Am avut eu unul din ala (s-ar putea sa mai existe inca). Aveam abonament la Telemobil (ulterior ZAPP). Nu avea sim. Era ditamai caramida. Cred ca asta se intampla prin anii 95-96. Link spre comentariu
Vizitator SemnalMec Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 (editat) Un telefon Siemens S4.Este in stare de functionare foarte buna,bateria tinand aproape o saptamana daca se vorbeste rar si in jur de 4 zile daca se vorbeste moderat.Antena extensibila,an de fabricatie 1996 Siemens S10D,foare asemanator cu celebrul S6. Am doua acumulatoare pentru acest model si ambele tin in jur de 5 ziel la o utilizare moderata.Antena nu este extensibila.Cred ca este fabricat in 1998 Celebrul Nokia 3310. Am gasit in targ chiar si un acumulator tipic acestui model,original care spre surpinderea mea tine aprope o saptamana la utilizare moderata. Un CD de prezentare din momentul in care compania Connex si Vodafone au 'fuzionat". Am spus in ghilimele acest termen pentru ca ceva mi s-a parut suspect la vremea respectiva. parerea mea este ca acel compani promotoare ale telefoniei mobile din Romania ( Dialog si Connex) au fost finaintate puternic din afara pentru a ne 'umple" de astfel de dispozitive si se pare ca s-a profitat din plin de piata de desfacere care era Romania acelor ani. masiniile lor erau ultimul ragnet ( in gereal de teren) si reclamala la televizor deveneau pe zi ce trece tot mai agresive pentru ca apoi,marii jucatori la nivel international sa se instaleze cu nume propriu si in Romania Nokia 3410, de pe vremea Connex. Functioneaza si acesta impecabil, am trei acumulatori tipici (cu holograma) dintre care doi tin foarte mult -aprox o saptamana la folosire moderata In final un Nokia 1600. Un telefon despre care pot spune (am mai avut unul in trecut) ca este cu mult mai rezistent la socuri si intemperii decat modelele modelul 3310 !!! Este color,polifonic,asamblat in Ungaria,bateria este de o calitate excelenta (la ambele modele pe car le-am butonat,dintre care unul este pastrat pt colectie) tine foarte mult . Ca o chestie interesanta la acest model este ceasul vorbitor. la apasarea lunga a tastei din partea stanga jos acesta spune ora exacta. Mic si compact,deosebit de rezistent este si astazi un telefon ideal pentru uz. Editat Septembrie 29, 2015 de SemnalMec Link spre comentariu
Untold Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Un Nokia 3310 original, carcasa originala bleu marin am si eu. E impecabil, insa bateria e moarta, tine cam 2 ore. Unde gasesc o baterie buna pt el? Link spre comentariu
Vizitator SemnalMec Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 (editat) Daca va uitati cu Google gasiti magazine online care au de vanzare acumulatori compatibili cu Nokia 3310 ! Eu mai mai luat de rezerva acum vreo ani parca de la userul Terry34.Am luat trei bucati si pana acum sunt ok toate..nu stiu daca mai are...daca nu,noi de pe net e singura solutie sigura. Editat Septembrie 29, 2015 de SemnalMec Link spre comentariu
Untold Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 (editat) Multumesc, o sa caut o baterie. O sa-l tin ca telefon "de fitze": cand ma duc la o terasa, bar, etc, il pun pe masa, pe langa alte fitzoase cu taci scrin.. Editat Septembrie 29, 2015 de Untold Link spre comentariu
cipri_mury Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 As posta si eu cateva poze cu primele mele telefoane mobile dar nu le mai detin din pacate.In schimb tin minte ca primele 2 au fost mai intai un Nokia 5110 iar apoi un Nokia 3310.Excelau la capitolul baterie care ma tinea pana la o saptamana desi vorbeam la ele zilnic iar pe deasupra pot spune ca erau si antisoc deoarece pe unul dintre ele(Nokia 3310) l-am scap odata pe ciment de la cativa metri inaltime si nu a patit nimic.A patit careva asa ceva cu vreun telefon mobil modern din ziua de astazi?Eu unul n-am patit si nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva caci astea din ziua de astazi cu siguranta nu rezista la asemenea socuri ca si cele de odinioara. Link spre comentariu
Mondan Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Un telefon care merita mentionat aici: http://www.elforum.info/topic/108387-miam-luat-telefon-ultima-fitza-sau-prima/ Am sa rog autorul sa posteze poze cu interiorul aici. Link spre comentariu
walldemar Postat Ianuarie 23, 2016 Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 Telefon mobil Motorola , utilizabil la bordul vehiculelor ... Link spre comentariu
Sorin2015 Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Motorola V2288e , made in Ireland, un telefon sexi, extrem de placut la utilizare, cu radio la casti, butoane pentru accesare directa pentru functiile cele mai utilizate.Alimentare cu trei acumulatori LiMHi dedicati (la fel de subtiri ca AAA, dar cu 5mm mai lungi). Am confectionat cu pila trei dopuri din bronz si astfel pot alimenta cu trei AAA LiMHi (sau cu trei AAA alcaline - in caz de lipsa de sursa de incarcare). Consumul este rezonabil. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum