Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telefoane mobile

feri.visky

Postări Recomandate

Primul meu telefon a fost un Ericsson GA-628. Tin minte si pretul de atunci ''la oferta 115$''

Posted Image

Editat de lazar nicolae
Link spre comentariu

Primul meu telefon a fost un Motorola StarTac cu o cartela de Dialog din aceea mare ca la telefoanele fixe .

Posted Image

Link spre comentariu

Ce vremuri... Primul meu telefon mobil a fost un DANCALL HP2001 (aproape cat o statie Motorola GP300), apoi un Panasonic G450, urmat de Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia N81, Nokia E65, o tentativa cu smartphone Samsung, Nokia E72 si acum m-am dat cu chinezii, Huawei. Bineinteles ca nu mai am decat ultimul din lista, pozele fiind luate de pe internet

post-212368-0-60875000-1430857269_thumb.jpg

post-212368-0-16001000-1430857293_thumb.jpg

post-212368-0-36940300-1430857302_thumb.jpg

post-212368-0-45250600-1430857311_thumb.jpg

Editat de Lonerider
Link spre comentariu

Nu stiu daca mai am Nokia 5110, dar cu siguranta mai am primul meu telefon cu touch-screen,Nokia 7710, care este in perfecta stare, fara nici o zgarietura, caci nu prea l-am folosit din cauza ca era incomod. O sa ii fac curand o poza sa postez aici.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

A urmat celebrul Nokia5110,cel mai robust telefon pe care l-am avut. Destul de scump si asta la vremea lui.

Posted Image

Da, parca am dat si eu 340 marci germane pe unu...adica orientativ vreo 250 $. Era foarte mult pe atunci...pentru mine.

Chestia e ca am pe undeva un NMT, mare de tot, dar nu-l gasesc. Tare as fi vrut sa pun o poza cu el... Cind a aparut in Romania reteaua NMT, comunicatiile mobile erau groaznic de scumpe. Te taxa si cind erai apelat pe un astfel de telefon. (prin '93 parca)

Link spre comentariu

Buna

Si eu am inceput cu ceva :rade: Nokia 1611

http://i57.tinypic.com/11gtv5z.jpg

Mai este functional si acum,dar acumulatorul e slab.

Fara ceas,fara vibratii.Cartela intra intreaga in aparat

sub acumulator.Acumulatorul 7,2V.Ce mai,un dinozaur.

Voi incerca o resuscitare si o poza reala.Aceasta este de pe net.

Spor

Alex

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări