Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Led telecomanda

lazar nicolae

Postări Recomandate

Am mai procedat in felul asta cu ansa. O sa ma uit si-n receiver sa vad cum e cu receptorul IR. 

Telecomanda consuma bateriile destul de repede ,2 AAA pe luna. Am sa o pun pe multimetru cand o-i avea ceva timp.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lazar nicolae

9

• validae

7

• mihaicozac

2

• Untold

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Problema este mult mai simpla si implica doar schimbarea pozitiei (catre inainte) receptorului IR.

Fara carcasa din fata merge struna. Chiar si cu telecomanda bagata-n gura. :rade:

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

Link spre comentariu

Era prea depărtat senzorul IR de ghidul de lumină din plastic transparent....din cauza vitezei ridicate de producție... :rade:  Credeți că ăia le testează de la 3-4 metri ? Dacă le testează măcar...

Link spre comentariu

E bine ca macar se poate imbunatatii doar cu materialul din dotare,fara sa cumperi altceva si sa tatonezi care-i cel mai adecvat.

O sa mut tranzistorul mai la ''strada'' sa vada mai bine ce-i arat. :57

Link spre comentariu

Dacă-i prelungiți terminalele sau puneți fire flexibile....se poate scoate senzorul respectiv chiar complet afară din carcasă.Unele receptoare duale (care puteau deservi două TV-uri cu canale separate) au un al doilea senzor ce poate fi dus în altă cameră....de unde se pot schimba canalele dorite acolo.

Link spre comentariu

Asa am sa-i fac.  

O gaurica mica in partea frontala a carcasei si-l fixez acolo,dar in spate,ca nu-i prea estetic sa-l dau cu totul afara.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări