lazar nicolae Postat Mai 2, 2015 Autor Partajează Postat Mai 2, 2015 Am mai procedat in felul asta cu ansa. O sa ma uit si-n receiver sa vad cum e cu receptorul IR. Telecomanda consuma bateriile destul de repede ,2 AAA pe luna. Am sa o pun pe multimetru cand o-i avea ceva timp. Link spre comentariu
lazar nicolae Postat Mai 3, 2015 Autor Partajează Postat Mai 3, 2015 Problema este mult mai simpla si implica doar schimbarea pozitiei (catre inainte) receptorului IR. Fara carcasa din fata merge struna. Chiar si cu telecomanda bagata-n gura. Link spre comentariu
validae Postat Mai 3, 2015 Partajează Postat Mai 3, 2015 Era prea depărtat senzorul IR de ghidul de lumină din plastic transparent....din cauza vitezei ridicate de producție... Credeți că ăia le testează de la 3-4 metri ? Dacă le testează măcar... Link spre comentariu
lazar nicolae Postat Mai 3, 2015 Autor Partajează Postat Mai 3, 2015 E bine ca macar se poate imbunatatii doar cu materialul din dotare,fara sa cumperi altceva si sa tatonezi care-i cel mai adecvat. O sa mut tranzistorul mai la ''strada'' sa vada mai bine ce-i arat. Link spre comentariu
validae Postat Mai 3, 2015 Partajează Postat Mai 3, 2015 Dacă-i prelungiți terminalele sau puneți fire flexibile....se poate scoate senzorul respectiv chiar complet afară din carcasă.Unele receptoare duale (care puteau deservi două TV-uri cu canale separate) au un al doilea senzor ce poate fi dus în altă cameră....de unde se pot schimba canalele dorite acolo. Link spre comentariu
lazar nicolae Postat Mai 3, 2015 Autor Partajează Postat Mai 3, 2015 Asa am sa-i fac. O gaurica mica in partea frontala a carcasei si-l fixez acolo,dar in spate,ca nu-i prea estetic sa-l dau cu totul afara. Link spre comentariu
mihaicozac Postat Mai 3, 2015 Partajează Postat Mai 3, 2015 Dacă îi tai crucea aia metalică de peste partea de recepţie o să fie şi mai sensibil. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum