Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

blaupunkt led 32/191 i/gb/5b/fhbku/eu defect

Postări Recomandate

• Răspunsuri 42
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iod2

6

• attila

5

• iuliantv

4

• iliev508

3

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...
Vizitator Giuseppe Paiano

Salve a tutti, sono un tecnico italiano. Avrei bisogno di un firmware europeo per una tv Qbell con scheda logica T MSD 309.B81C 12176 main. Ho provato 2 firmware cinesi (1-Panda. 2-Logik) ma non riesco a trovare il telecomando.  Aiutatemi.

Hello, i'm an italian technician. I need a Qbell T MSD 309.B81C 12176 main firmware or any italian working firmware. I try 2 different firmware from chinese tv (1-Panda. 2-Logik) but remote control didn't work. Please help me.

Link spre comentariu
salvare il contenuto della memoria Flash spi? se tenta di riscrivere in salvo da soli, abbiamo avuto due televisione cinese con la cosiddetta morbido corrotto, e dopo molte ricerche software secondo infruttuoso ho detto per ritentare la riscrittura della memoria con il vecchio contenuto salvato e TV sorpresa ha funzionato, perché Penso che stava bloccando il contenuto della memoria SPI o memoria fisica difettosa, Un'altra opzione sarebbe se tutto va bene provare a programmare una specie aliena remoto madeforyou superiore bravo ecc con un codice secondo un nuovo software
successo
Link spre comentariu
Vizitator Giuseppe Paiano

Yes but panda firmware is only in persian language and with the logik firmware the image are reversed, Mirror. In service menù there isn't an option to Mirror image.

Link spre comentariu

Salve a tutti, sono un tecnico italiano. Avrei bisogno di un firmware europeo per una tv Qbell con scheda logica T MSD 309.B81C 12176 main. Ho provato 2 firmware cinesi (1-Panda. 2-Logik) ma non riesco a trovare il telecomando.  Aiutatemi.

Hello, i'm an italian technician. I need a Qbell T MSD 309.B81C 12176 main firmware or any italian working firmware. I try 2 different firmware from chinese tv (1-Panda. 2-Logik) but remote control didn't work. Please help me.

Così come sei stato consigliato da collega che mi ha preceduto, prova per prima di salvare il contenuto originale e caricalo su una altra spyflash. Se per caso non va lo stesso, buta dentro questo qua:

http://www22.zippyshare.com/v/2ymyGMZ8/file.html

Un boccaluppo!

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Buna ziua,

Am si eu nevoie de dump-ul pt.placa T MSD309B81C 12176.

Este alt Blaupunkt (BW32D194B) dar are aceeasi placa.

Nu pleaca din stand-by. Toate tensiunile sunt bune, telecomanda OK, tastele OK. Banuiesc memoria 25Q32FVS.

Cu ce tip de programator se poate scrie?

Multumesc.

Link spre comentariu

Buna ziua,

Am si eu nevoie de dump-ul pt.placa T MSD309B81C 12176.

Este alt Blaupunkt (BW32D194B) dar are aceeasi placa.

Nu pleaca din stand-by. Toate tensiunile sunt bune, telecomanda OK, tastele OK. Banuiesc memoria 25Q32FVS.

Cu ce tip de programator se poate scrie?

Multumesc.

cu o gramada de programatoare Beprog , TL866 , etc. dar cel mai ieftin este postal 3 pe care il gasesti aici la colegu taxdoru http://www.elforum.info/topic/77190-kit-progamator-eeprom-postal-avr-pe-usb-si-kit-super-multi-tester/page-118

vezi pe prima postare are nr de tel. ca sa iei legatura cu dinsul 

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Salut.

Am si eu nevoie de dump-ul pt.placa T.MSD 309.B81C 12176.

Din pacate link-ul postat de Dl Costica LCD nu mai este valabil,daca are cineva o memorie gata programata la un pret decent sunt dispus sa o cumpar.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

un bin pentru T.MDS309.9B 10345 are cineva? sau cele din postarile de mai sus ...ca nu mai sunt valabile.

ecran lta320 hj02

Editat de iod2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări