cristeama Postat Mai 2, 2015 Partajează Postat Mai 2, 2015 - va salut, videoproiectorul se comporta astfel : la inceput timp de 8-10 sec. lampa incepe sa lumineze slab dupa care se stinge si simultan trece pe avarie proiectorul iar ventilatoarele intra in functiune, dupa cartea tehnica eroarea de avarie cu power light red si lamp light flashing indica lampa defecta, am demontat-o si pare ok., tipul de lampa este : uhe-170e3-c (170w), va rog ce tensiune ar trebui sa fie la bornele lampii ? Link spre comentariu
validae Postat Mai 2, 2015 Partajează Postat Mai 2, 2015 Câte ore de utilizare are lampa ? Fiindcă aceste lămpi au un timp de funcționare ce este uneori limitat din soft... Link spre comentariu
cristeama Postat Mai 2, 2015 Autor Partajează Postat Mai 2, 2015 - nu stiu ! , sa fie limitata functionarea la un anumit nr. de ore, sa zicem 2000 ore cam cit am vazut ca are lampa, prin soft !, totusi ce tensiune trebuie sa fie pe lampa ? Link spre comentariu
santamihai Postat Mai 2, 2015 Partajează Postat Mai 2, 2015 http://www.fixyourdlp.com/2012/12/11/3-steps-to-a-new-epson-emp-s5-projector-lamp/ Link spre comentariu
cristeama Postat Mai 2, 2015 Autor Partajează Postat Mai 2, 2015 - mersi Mihai, am citit si eu destule pe net despre proiectoare si lampi cum ca ar lucra intre 1000 - 10000 ore functie de producator si tens. intre 80 - 110 v dar date clare despre caracteristici tehnice pe tipuri de lampi nu am gasit !, daca cineva din experienta sa stie ce tens. trebuie sa fie pe lampa ?, la mine lampa este UHE-170E3-C, 170w made China Link spre comentariu
validae Postat Mai 2, 2015 Partajează Postat Mai 2, 2015 110V și 2000 ore durata medie de utilizare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum