Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator audio cu TDA1170

Postări Recomandate

buna seara colegi,dupa cum spune si titlul am vazut cu vreo 17-18 ani in urma intro revista tehnium o schema de acest gen,mentionez ca mia ramas multe module baleiaj vertical cu acest integrat de pe vremea cand reparam tv-uri alb negru si nu ma indur sa le arunc,daca detine cineva aceasta schema rog sa ma serveasca si pe mine.multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

6

• BUGHIU

4

• fritz_vali

1

• PINTI

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

domnule bughiu nu stiu ce se intampla cu linkul pe care mi-lati dat dar dupa ce il descarc cand vreau sa-l deschid imi da in continuare sa-l descarc si nu se deschide.

Link spre comentariu

Merge si primul si al doi-lea fara nici o problema.

Eu eram sigur de asta,dar colegu'nu stiu ce face sau nu are programele respective in pc pentru dezarhivare.....!!!!!!

Link spre comentariu

pai si atunci ce se intampla ca alte scheme de pe forum merge sa le descarc,si in fiecare zi fac treaba asta.

Am winRAR-ul instalat

Link spre comentariu

Am inteles ca dansului ii trebuie doar pagina 7. Ok , am convertit eu pagina 7  si am incarcat  in postimage;

deci dansul doar trebuie sa  de-a click pe poza de jos ca sa  se deschida mai mare.

Posted Image 

Editat de fritz_vali
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări