Radiotelegrafist Postat Mai 1, 2015 Partajează Postat Mai 1, 2015 buna seara colegi,dupa cum spune si titlul am vazut cu vreo 17-18 ani in urma intro revista tehnium o schema de acest gen,mentionez ca mia ramas multe module baleiaj vertical cu acest integrat de pe vremea cand reparam tv-uri alb negru si nu ma indur sa le arunc,daca detine cineva aceasta schema rog sa ma serveasca si pe mine.multumesc anticipat. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Mai 1, 2015 Partajează Postat Mai 1, 2015 (editat) Ia vedeti aici,pe la pagina 7 parca : http://www.site cu continut explicit.ro/34723596.6 Editat Mai 1, 2015 de BUGHIU Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 1, 2015 Autor Partajează Postat Mai 1, 2015 domnule bughiu nu stiu ce se intampla cu linkul pe care mi-lati dat dar dupa ce il descarc cand vreau sa-l deschid imi da in continuare sa-l descarc si nu se deschide. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Mai 1, 2015 Partajează Postat Mai 1, 2015 Nici aici nu merge : 83521492 9701c pdf Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 1, 2015 Autor Partajează Postat Mai 1, 2015 Nu merge domnule BUGHIU nici aici. Link spre comentariu
PINTI Postat Mai 1, 2015 Partajează Postat Mai 1, 2015 (editat) Merge si primul si al doi-lea fara nici o problema. Editat Mai 1, 2015 de PINTI Link spre comentariu
BUGHIU Postat Mai 1, 2015 Partajează Postat Mai 1, 2015 Merge si primul si al doi-lea fara nici o problema. Eu eram sigur de asta,dar colegu'nu stiu ce face sau nu are programele respective in pc pentru dezarhivare.....!!!!!! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 1, 2015 Autor Partajează Postat Mai 1, 2015 pai si atunci ce se intampla ca alte scheme de pe forum merge sa le descarc,si in fiecare zi fac treaba asta. Am winRAR-ul instalat Link spre comentariu
BUGHIU Postat Mai 1, 2015 Partajează Postat Mai 1, 2015 (editat) ...Adobe...aveti instalat?!?! Editat Mai 1, 2015 de BUGHIU Link spre comentariu
fritz_vali Postat Mai 1, 2015 Partajează Postat Mai 1, 2015 (editat) Am inteles ca dansului ii trebuie doar pagina 7. Ok , am convertit eu pagina 7 si am incarcat in postimage; deci dansul doar trebuie sa de-a click pe poza de jos ca sa se deschida mai mare. Editat Mai 1, 2015 de fritz_vali Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 2, 2015 Autor Partajează Postat Mai 2, 2015 Va multumesc,pana la urma am copiato pe foaie de unde a puso domnu fritz vali. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 2, 2015 Autor Partajează Postat Mai 2, 2015 subiectul se poate inchide. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum