radu42 Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 Salut ! Am luat de la cineva o tableta si se conecteaza la modemul meu clicknet HG520b dar dupa 2 minute (aprox) se deconecteaza si trebuie iar conectata manual. Cind este conectata semnalul este excelent (full).Se poate face ceva ? A mai intilnit cineva aceste probleme ? Link spre comentariu
Marius Rotundu Postat Mai 1, 2015 Partajează Postat Mai 1, 2015 De obicei acest lucru se intampla la dispozitivele care au "Power Saving Feature", si dupa cum spune si numele este o decizie luata de OS pentru a prelungi viata bateriei. Link spre comentariu
Electronicserver Postat Mai 1, 2015 Partajează Postat Mai 1, 2015 Verifica daca si alte dispozitive se deconecteaza frecvent. Daca nu se deconecteaza,verifica antena de Wifi si da-i un soft. Daca nu isi revine inseamna ca placa de baza e defecta. Link spre comentariu
ianhus Postat Mai 2, 2015 Partajează Postat Mai 2, 2015 Salut. Am intalnit problema asta la tabletele repective din2 motive: routerul wireless era intr un mod ciudat necompatibil cu unele device uri, printre care si tableta...si 2 si cel mai des e modulul wifi/bluetooth de pe placa de baza a tabletei, e deslipit, crapat(are o baza ceramica) si de aici problema .in cazuri f rare e o aplicatie, si poti proba daca e asa daca i dai un hard reset.sa rescri Soft nu are rost, daca e din soft se rezolva cu hard reset. Succes. Link spre comentariu
ianhus Postat Mai 12, 2015 Partajează Postat Mai 12, 2015 (editat) Am primit poza ta dar nu o pot deschide. Te rog trimite pe mail sa vad ce modul ai tu acolo, cred ca am ceva de genu pe la mine...poate iti trimit daca e nevoie.a! Era pt radu42 povestea. Multumesc. Editat Mai 12, 2015 de ianhus Link spre comentariu
radu42 Postat Mai 13, 2015 Autor Partajează Postat Mai 13, 2015 S-A REZOLVAT ! Au fost cei de la Telekom azi si au inlocuit modemul....HG658....cu asta merge perfect ! Intre timp am gasit din intimplare o tableta cu touch-ul spart pe care am luat-o de rezerva.... 20 de lei ! Am retinut ideea cu modulul...daca se arde te contactez ! Si oricum,iti multumesc de ajutor ! Va multumesc ! Link spre comentariu
ianhus Postat Mai 14, 2015 Partajează Postat Mai 14, 2015 Cu placere si cu alta ocazie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum