Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tableta Serioux S101TAB se deconecteaza de la wifi

radu42

Postări Recomandate

Salut ! Am luat de la cineva o tableta si se conecteaza la modemul meu clicknet HG520b dar dupa 2 minute (aprox) se deconecteaza si trebuie iar conectata manual. Cind este conectata semnalul este excelent  (full).Se poate face ceva ? A mai intilnit cineva aceste probleme ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ianhus

3

• radu42

2

• Electronicserver

1

• Marius Rotundu

1

De obicei acest lucru se intampla la dispozitivele care au "Power Saving Feature", si dupa cum spune si numele este o decizie luata de OS pentru a prelungi viata bateriei.

Link spre comentariu

Verifica daca si alte dispozitive se deconecteaza frecvent.

Daca nu se deconecteaza,verifica antena de Wifi si da-i un soft.

Daca nu isi revine inseamna ca placa de baza e defecta.

Link spre comentariu

Salut. Am intalnit problema asta la tabletele repective din2 motive: routerul wireless era intr un mod ciudat necompatibil cu unele device uri, printre care si tableta...si 2 si cel mai des e modulul wifi/bluetooth de pe placa de baza a tabletei, e deslipit, crapat(are o baza ceramica) si de aici problema .in cazuri f rare e o aplicatie, si poti proba daca e asa daca i dai un hard reset.sa rescri Soft nu are rost, daca e din soft se rezolva cu hard reset. Succes.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am primit poza ta dar nu o pot deschide. Te rog trimite pe mail sa vad ce modul ai tu acolo, cred ca am ceva de genu pe la mine...poate iti trimit daca e nevoie.a! Era pt radu42 povestea. Multumesc.

Editat de ianhus
Link spre comentariu

S-A REZOLVAT ! Au fost cei de la Telekom azi si au inlocuit modemul....HG658....cu asta merge perfect ! Intre timp am gasit din intimplare o tableta cu touch-ul spart pe care am luat-o de rezerva.... 20 de lei ! Am retinut ideea cu modulul...daca se arde te contactez ! Si oricum,iti multumesc de ajutor !

Va multumesc !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări