ruscanusorin Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 Ma intereseaza valoarea condensatorului liniar pe care scrie M101038963 C si S4-u1 M275v . Masurat pe capacimetru indica o valoare de 15pf . Comparativ cu altul pe care scrie N101006305 C si S3-U1 m275 v , acesta din urma are valoarea de 100nf. Intrebarea este , valoarea cond. este data de M101 si N101 sau de S4-u1(aici poate sa insemne u mic sau micro) si S3-U1(sub litera U este semnul ~). Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 Poze? Drept sa spun nici nu stiu ce inseamna aia "condesator liniar" Link spre comentariu
BUGHIU Postat Mai 1, 2015 Partajează Postat Mai 1, 2015 ...M275vc.a....curent alternativ banuiesc?!?! Asta NU ati specificat!! Sigur are 100nf!!! Link spre comentariu
ruscanusorin Postat Mai 2, 2015 Autor Partajează Postat Mai 2, 2015 Da domnule Bughiu, am omis sa spun acest lucru , ambii condensatori sant la 275v c.a. , dar dupa cum am spus , primul este notat cu u1 (u mic) , iar al doilea cu U1 (U mare , cu semnul alternativ sub el) . Mi se pare prea mare diferenta intre ele masurate pe capacimetru pentru a fi ambii de 100 nf. Deci primul are valoarea de 15 pf , iar al doilea l-am gasit de 80 nf , deci sigur trebuia sa fie de 100 de nf . Tin sa-mi cer scuze ca am postat aici , dar nu stiu ce se intampla cu forumul , pentru ca , am postat si pe depanari electrocasnice deoarece acesti condensatori ma intereseaza pentru un modul electronic de la o masina de spalat , dar topicul meu figureaza permanent cu 0 vizualizari. Link spre comentariu
naetv Postat Mai 2, 2015 Partajează Postat Mai 2, 2015 vizualizarile raman ZERO daca nu a raspuns nimeni in topicul respectiv uite un exemplu; exe.jpg . Tin sa-mi cer scuze ca am postat aici , dar nu stiu ce se intampla cu forumul , pentru ca , am postat si pe depanari electrocasnice deoarece acesti condensatori ma intereseaza pentru un modul electronic de la o masina de spalat , dar topicul meu figureaza permanent cu 0 vizualizari. in cazul asta "de la o masina de spalat" nu cred ca se pune problema de pico , mai mult ca sigur ambii in nano Link spre comentariu
stefank Postat Mai 2, 2015 Partajează Postat Mai 2, 2015 ambii sint 100 nano , dar primul este defect , lucru des intilnit la masinile de spalat Link spre comentariu
Fulgerik Postat Mai 2, 2015 Partajează Postat Mai 2, 2015 Probabil ca amandoi sunt de 100nF, o poza era buna pentru ca din insiruirea de cifre si litere nu a inteles nimeni nimic. Cand mai ai probleme este bine sa postezi si cateva fotografi ale placi sau ale pieselor in discutie. Altfel ajungi in situatia in care nu primesi nici-un raspuns. Condensatorii tai pot fi declarati cauzatori ai defectului in functie de pozitia/functia din schema electrica. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum