danpin Postat Mai 26, 2015 Partajează Postat Mai 26, 2015 Uite, cum spuneam in postul meu de mai sus referitor la imprimanta laser: http://www.elforum.info/topic/104065-vand-imprimanta-hp-2200-cu-retea-50-lei/?hl=imprimanta Ai inceput in Sprint Layout sa desenezi cateva trasee, sa plasezi niste paduri, niste componente? Sau doar vaicareala din nou? Link spre comentariu
nico_2010 Postat Mai 26, 2015 Partajează Postat Mai 26, 2015 In sprint layout mai exista si varianta de a deschide (ca la Excel) o noua "foaie de lucru" in care poti copia tot boardul sau o parte din el pentru eventuale modificari (variante de footprint, strergere si rerutare de trasee s.a.m.d.). Uneori folosesc si solutia asta. Se salveaza sub denumirea fisierului primar. @cipri_mury: nu-ti imagina ca toti am avut "profesori/mentori" care sa ne ajute cu un program de proiectat cablaje (nou-descoperit sau consacrat). Tine de vointa fiecaruia de a asimila noi cunostinte si de a studia, inclusiv prin metoda "try and error", pana obtii ceea ce vrei. Eu unul am inceput cu ORCAD 9 versiunea.demo si am avut mari dureri de cap pana l-am inteles cat sa-mi reaizez ceea ce vroiam (acum nu mai prezinta interes). Link spre comentariu
cipri_mury Postat Mai 26, 2015 Autor Partajează Postat Mai 26, 2015 [danpin]Legat de imprimanta ai vazut din ce oras este vanzatorul si din ce oras sunt eu?Doar nu ma deplasez dupa ea la cateva sute de km distanta.Sau se poate obtine altfel daca nu o expediaza prin posta? Cu Sprint Layout am realizat cateva circuite simple dar am precizat deja nu odata in acest topic de ce problema ma lovesc deocamdata.Oricum incearca sa fii si tu intelegator ca si ceilalti colegi de pe acest forum,deci numai pomeni de vaicareala caci nu a fost vorba despre asa ceva nicio clipa.Cand eu am precizat ca nimeni nu s-a nascut invatat dar unii uita asta tu ai precizat ca nu esti unul din acela,deci... Link spre comentariu
cipri_mury Postat Mai 26, 2015 Autor Partajează Postat Mai 26, 2015 Am rezolvat cu deschiderea fisierelor .Este exact cum a precizat CIBY2,adica cu optiunea Open din Sprint Layout. CIBY2 merci fain si pe curand!!! Link spre comentariu
danpin Postat Mai 26, 2015 Partajează Postat Mai 26, 2015 "[danpin]Legat de imprimanta ai vazut din ce oras este vanzatorul si din ce oras sunt eu?Doar nu ma deplasez dupa ea la cateva sute de km distanta.Sau se poate obtine altfel daca nu o expediaza prin posta?"Chestia cu "vaicareala" ia-o in spirit de gluma, dar ca sa revin, ce ai scris deasupra tot vaicareala se cheama in opinia mea. Eu ti-am dat un exemplu cu acea imprimanta, ca tot spuneai ca nu ai una laser. Poti lua legatura cu vanzatorul daca te intereseaza, poate il convigi sa o trimita cu un curier sau posta Atlasib de ex., solutii sunt...Eu am cumparat de la un user de pe forum din Tg. Mures un copiator A3, aprox 30kg, mi l-a trimis cu Fan Courier."Singura modalitate sigura de a nu gresi este sa nu ai idei noi.(Albert Einstein)" Acum am citit, incep sa-mi explic anumite lucruri...legate de vaicareala... o fi teama de a nu gresi sau lipsa de idei? Link spre comentariu
cipri_mury Postat Mai 27, 2015 Autor Partajează Postat Mai 27, 2015 [danpin]Lucru ieftin si de buna calitate nu exista.Doar ai vazut ce preturi au imprimantele cu laser in general.Dar cu imprimarea cablajeor am unde ma deplasa pentru a rezolva problema pana imi cumpar si eu una.Cat despre citatul din semnatura mea cred ca se potriveste de minune cand vine vorba despre electronica care este un domeniu de dinamica maxima in ziua de astazi,iar apoi sa nu uitam ca si din greseli se invata. Link spre comentariu
danpin Postat Mai 27, 2015 Partajează Postat Mai 27, 2015 Vad ca ai un raspuns la toate... Pt. cablaje prin metoda toner transfer, parerea mea este ca o imprimanta de generatie mai veche isi face treaba mai bine, adica depune un strat mai gros de toner; astea de generatie noua functioneaza "in regim de economie", in plus unii producatori au schimbat compozitia tonerului si nu dau rezultate bune intotdeauna. Link spre comentariu
CIBY2 Postat Mai 27, 2015 Partajează Postat Mai 27, 2015 @danpin, lasa ca daca nu-i trebuie, poate o cumpar eu! Cred ca este mai buna decat 1100 ce o am acasa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum