Untold Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 Va salut. Mi-a dat un coleg un radio MILCOV cu partea de alimentare arsa, dar nu era nici aia originala ci avea un stabilizator cu un tranzistor AC180K, nici traful de alimentare nu era original. Problema e ca nu stiu la ce tensiune se alimenteaza MILCOV-ul, ca sa-i pot incropi eu un alimentator cu traful existent, 6V sau 9V? Va multumesc! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 acel stabilizator asigura o tensiune de 7,5volti,dar merge si la 6v Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 Aparatul de radio Milcov se alimenta si de la baterii, 4 la numar, asadar se evidentiaza faptul ca poate fi alimentat de la un stabilizator de 6V. 1 Link spre comentariu
Untold Postat Aprilie 30, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2015 (editat) Multumesc, va trebui sa fac un alimentator cu tensiune reglabila, probabil cu un LM317. Traful sigur scoate cel putin 9V, inca nu l-am masurat. Stima. Editat Aprilie 30, 2015 de Untold Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 daca are traful original acela scoate 10v Link spre comentariu
Untold Postat Aprilie 30, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2015 Nu conteaza ce traf are, il rezolv eu. Multumesc, rog un moderator sa inchida topicul. Link spre comentariu
puriu Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 Daca se alimenteaza la 7,5 V finalii se pot ambala termic. Am patit-o si eu. Noroc ca l-am inchis la timp. Cositorul de pe capsulele tranzistoarelor s-a topit, dar finalul nu s-a stricat. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 (editat) RR Milcov se alimenta cu 4 elemente R20 ce erau introduse intr-un tub pvc, deci 6 volti. Editat Aprilie 30, 2015 de NOSTALGIC Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum