Vizitator IStaff Postat Aprilie 29, 2015 Partajează Postat Aprilie 29, 2015 Buna seara. Detin un laptop HP HDX 9000. L-am primit cadou acum 2 saptamani de la cineva care spunea ca este defect (stia el ce stie). Problema sta in felul urmator : il deschid, ruleaza, merge totul perfect dupa care, cand incepe sa se incalzeasca incepe sa mearga tot mai greu. Daca pun mana sub el (undeva in centru) frige la modul ca nu pot tine mana sub el. Ce solutii practice exista sa il fac sa nu se mai supraincalzeasca si sa ruleze in parametri normali? Multumesc Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 29, 2015 Partajează Postat Aprilie 29, 2015 O demontare și curățire a ventilatorului și radiatorului de la procesor.Asta în primă instanță... Link spre comentariu
Vizitator IStaff Postat Aprilie 29, 2015 Partajează Postat Aprilie 29, 2015 Am facut asta de cand l-am primit. Ma gandesc la un suport cu ventilatoare...dar...are cam 7 kg laptopul si 20". Nu am cautat inca ce e drept dar ma gandesc la un suport home made. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 Se supraîncălzește rapid sau după ceva timp ? Doar la anumite aplicații mai solicitante sau indiferent de solicitări ? A făcut așa întotdeauna sau doar în ultimul timp ? Din recenzii, se vede că e un laptop performant și scump....greutatea lui nu e chiar întâmplătoare.... Link spre comentariu
bmwh548 Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 S-a incercat schimbarea pastei sau a padului termoconductor? Banuiesc ca e tinut pe o suprafata dreapta nu pat/patura/etc ? Link spre comentariu
ovy83 Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 nu cumva hdd-ul se incalzeste si de aici mersul greu?am avut asemena situatie cu un Fujitsu ,hdd-ul frigea la propriu.l-am inlocuit cu un WD si treaba a fost ok. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 Nepotul meu tot un HP are, dar nu modelul din discuție.....al lui e luat din Italia de nou....a crezut cumnată-mea că or fi mai bine făcute ,,pentru ăilalți,,....După vre-o doi ani....mergea greu și se cam încălzea....Am încercat reinstalări, dezinstalări, desprăfuire completă...degeaba. Eu i-am zis că nu e de la praf, își luase suport cu ventilator, deci era îngrijit bine. L-a dus la o firmă din Craiova unde i-au schimbat HDD-ul și e ca nou.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum