Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Supraincalzire HP HDX9000

Vizitator IStaff

Postări Recomandate

Vizitator IStaff

Buna seara. Detin un laptop HP HDX 9000. L-am primit cadou acum 2 saptamani de la cineva care spunea ca este defect (stia el ce stie). Problema sta in felul urmator : il deschid, ruleaza, merge totul perfect dupa care, cand incepe sa se incalzeasca incepe sa mearga tot mai greu. Daca pun mana sub el (undeva in centru) frige la modul ca nu pot tine mana sub el. Ce solutii practice exista sa il fac sa nu se mai supraincalzeasca si sa ruleze in parametri normali? Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

3

• bmwh548

1

• ovy83

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator IStaff

Am facut asta de cand l-am primit. :)

Ma gandesc la un suport cu ventilatoare...dar...are cam 7 kg laptopul si 20". Nu am cautat inca ce e drept dar ma gandesc la un suport home made.

Link spre comentariu

Se supraîncălzește rapid sau după ceva timp ? Doar la anumite aplicații mai solicitante sau indiferent de solicitări ? A făcut așa întotdeauna sau doar în ultimul timp ?  Din recenzii, se vede că e un laptop performant și scump....greutatea lui nu e chiar întâmplătoare....

Link spre comentariu

Nepotul meu tot un HP are, dar nu modelul din discuție.....al lui e luat din Italia de nou....a crezut cumnată-mea că or fi mai bine făcute ,,pentru ăilalți,,....După vre-o doi ani....mergea greu și se cam încălzea....Am încercat reinstalări, dezinstalări, desprăfuire completă...degeaba. Eu i-am zis că nu e de la praf, își luase suport cu ventilator, deci era îngrijit bine. L-a dus la o firmă din Craiova unde i-au schimbat HDD-ul și e ca nou....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări