Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incinta subwoofer!!! heeeeeeelp!!

tendon

Postări Recomandate

DJ_CC tu sti macar ce zici ?Sti macar ce e aia o armonica ?In bas teste se dau sinusoidale continue, si de obicei este un semnal ce incepe de la o anumita frecventa x si ajunge pana la y, dupa aceea se intoare mai jos etcApropo, lasati naibi bas testele alea, sunt o porcarie, mai ales daca le folositi de pe mp3-uri :smt005 Orice difuzor cobaora si la 5 Hz, numai ca depinde ce atenaure are acolo.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tendon

8

• Dj_Cc

3

• adi_0106

2

• radue

2

Top autori în acest subiect

Cat imi pare rau ca n-am posibilitatea sa-i fac o poza dar totusi nu mai vorbiti de el ca de vreun mare dif care poate fi recunoscut.... ca tot o chinezarie este... chiar daca dupa parerea mea arata foarte bine. Si nu va mai certati degeaba ca nu are rost, eu atata am rugat .... sa ma ajute cineva cu dimensiunile pentru o incinta de tip bassreflex care sa aiba eventual 2 tuburi, dimensiunile sa fie conform datelor din primul post (numai fregventa minima de raspuns in loc de 47 sa fie 30 Hz) cine poate si are posibilitatea sa ma ajute si daca vrea .... astept raspunsuricu respect

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări