tendon Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 salutare!am incercat vreo 5 programe de calculat incinte bassreflex shi tot nu iam dat de un capat :toimonster: ma ajuta shi pe mine cineva cu o incinta bassreflex (cu 2 tuburi daka se poate) pt un difuzor cu urmatoarele specificatii: Nominal Diameter(ins) 12 Frequency Range(Hz) 47-3.5K Sensitivity(db,1w/1m) 94 Power Handling(w PMPO) 300Impedance(ohm) 4 Resonance, Fs(Hz) 47 Effective Piston Diameter (mm) 250 Volume Vas(litres) 65,7 Total Dynamic Mass, Mmt(gm) 56,8 Total Q, Qts 0,61 Mechanical Factor, Qms 4,65 Electrical Factor, Qes 0,71 BL factor, BL(Txm) 11,52 Compliance, Cms(mm/N) 0,2 Coil Inductance @ 1kHz,Le(mH) 1,22 Baffle Cutout Diameter (mm) 279Net Weight (kg) 2.3multumesc anticipat! Link spre comentariu
Dj_Cc Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 Salut. Da mai multe detali ce muzica vei asculta, unde, ce vrei sa obtii etc.Si inca ceva ai poza cu dif sau ai putea sa ne spui despre ce e vorba? Link spre comentariu
tendon Postat Ianuarie 31, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 poi ash dori un bass cat mai jos sa stork tot din difuzor in general hip hop; D'n'B ceva house (putin) shi generalul rock' care la mine e muzica de fond la volume de ascultare normala mc de ajutor Link spre comentariu
tendon Postat Ianuarie 31, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 ...a shi ascult in camera mea care este o sufragerie de dimensiune medie spre mare Link spre comentariu
adi_0106 Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 1. nu mai pune mai multe posturi succesive - foloseste functia EDIT2. la diful tau nu prea ii plac frecventele foarte joase (cu un FS la 47 hz)am incercat sa simulez ceva si ... in incinta de 60 L cu un port bass-reflex de 75 mm diametru si 100 mm lungime - ai un varf la raspunsul in frecventa in jurul frecventei de 75 - 80 hz .... ceea ce inseamna ca vei avea un kick-bass puternic ..... iar sub-bass-ul va fi anemicnici cu o incinta inchisa nu arata prea stralucit ....... problema kick-ului pastrandu-seeu recomand sa ii faci o cutie inchisa de vreo 50 L si sa folosesti un boost de vreo 6 db din corector in zona sub-bassului Link spre comentariu
tendon Postat Ianuarie 31, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 salutare !!Tocmai am aflat ca e posibil ca foaia de unde am luat specificatiile difului sa nu fie foaia lui... am fost la magazinul local HI-FI shi baietii de acolo miau zis ca nu are cum sa scoata asa sus .... ei au apreciat ca poate cobora pana pe la 25-30 Hz.. luand in considerare dimensiunile;constructia; ceea ce era scris in foaie (pe care am uitato la ei Guy with axe )... si experienta lor cred.... in conformitate cu alte difuzore de pe la ei de acolo .... ei miau recomandat sai fac o incinta ca pt fregventa de raspuns minima 30 Hz .. shi sami pun shi un filtru de subwoofer shi sal reglez pana cred eu ca suna asha cum vreau ... cat despre incinta ..tot la bassreflex vreau sa raman deoarece e recomandata pt. redarea fregventelor joase ... astept alte pareri multumesc de ajutorva salut! :smt006 Link spre comentariu
adi_0106 Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 in cazul asta - pune o poza cu diful sa ne dam si noi cu parerea Link spre comentariu
tendon Postat Ianuarie 31, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 imi pare rau acum nam posibilitatea sai fac poza (nu mai am cablul de date de la telefon) da sincer nui departe de diful Atto pe care lam postat la sectiunea "difuzoare" numai ca asta are o suspensie mai zdravana din cate am vazut shi e oleak mai greu in rest tot o "kinezarie" da cel putin la asta am o foaie cu specificatii (desi si asta e indoielnica ) :axe: pana fac rost de bani sami iau un dif caloomea ma kinui cu kinazariile astea ... asha mai castig shi ceva experienta cu respect Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 Tendon ,omule, nu te supara dar ai putea sa incerci si tu sa scrii normal fara h,k si alte nenorociri ca zgarie rau la ochi.La fel si cu liniuta despartitoare,unde-i nevoie.Incearca ca nu-i greu ca poate asa mai te ajuta si altcineva.Salut Link spre comentariu
tendon Postat Ianuarie 31, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 Cine vrea sa ajute ajuta si fara sa se uite la scris ... oricum multumesc ca miai atras atentia o sa scriu mai ingrijit apropos Incearca ca nu-i greumie imi suna a cacofonie si mai si zgaraie rau la ochi cu respect noroc! :yawinkle: Link spre comentariu
neinvins Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 Cine vrea sa ajute ajuta si fara sa se uite la scris ... oricum multumesc ca miai atras atentia o sa scriu mai ingrijit apropos Incearca ca nu-i greumie imi suna a cacofonie si mai si zgaraie rau la ochi cu respect noroc! :yawinkle:"miai" trebuia sa fie "mi-ai".nu prea iti dai silinta. :smt005 Link spre comentariu
tendon Postat Ianuarie 31, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 Aia mi-a scapat .... in fond ... noi despre ce vorbim aici? ...lexic, gramatica. ABCdar... am inteles ca scriu dezordonat... o sa ma corectez ...dar haideti sa revenim la topic cu respect Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 Ia reveniti ontopic ! :axe: Link spre comentariu
Extrem Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 Tocmai am aflat ca e posibil ca foaia de unde am luat specificatiile difului sa nu fie foaia lui... am fost la magazinul local HI-FI shi baietii de acolo miau zis ca nu are cum sa scoata asa sus .... ei au apreciat ca poate cobora pana pe la 25-30 Hz.. luand in considerare dimensiunile;constructia; ceea ce era scris in foaiePai baietii de acolo sunt cam paraleli cu domeniu asta daca ti-au zis asa ceva :smt003 Fara suparare dar, aia nu cred ca stiu ce necesita un difuzor pt a putea cobora la 25 hz ( ce firma scrie pe difuzor? ).E foarte usor sa-i spui unui incepator ,,ba difu asta coboara pana la 30 hz'' respectivu face boxa, o aude, se aude bass de 40-50 hz si respectivul crede ca e de 20-25 ca habar nu are care-i diferenta.Crede-ma ca nu ti-ai dorii bass de 25 hz la putere mare.....( e ceva, stresant la un moment dat).P.S incearca sa pui poza....ca poate il stie careva :rock: Link spre comentariu
Dj_Cc Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 Extrem, tendon se referea cred ca poate cobora pana acolo asta nu inseamna ca ai frecvente in continuu pe acolo. Acele 20, 30 hz le auzi doar in subharmonici. Si la bass teste mai mult auzi 40-50 hz doar in subharmonici ai 20-30 hz. Asta o poti testa cu un program ca Adobe audition ii faci o filtrare si vei vedea ca frecventele mai joase apar doar cateodata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum