cristybadea Postat Aprilie 29, 2015 Partajează Postat Aprilie 29, 2015 Detin un telefon Nokia dual-sim model 101 care,de 2 zile dispare afisajul de pe siaplay si ramane alb de la cateva secunde la 2-3 minute apoi isi revine si tot asa continua.Precizez ca in rest telefonul functioneaza perfect adica suna,se poate initia o convorbire etc.Va rog sa-mi dati un sfat despre defect si ce as putea face sa il repar.multumesc Link spre comentariu
cristiaCT Postat Aprilie 29, 2015 Partajează Postat Aprilie 29, 2015 (editat) Verifica conexiunea intre banda display si placa de baza(relipeste-o cu grija...nu are conector vine lipita pe placa cu adeziv),daca nu poate fi displayul si se schimba usor ca banda are putine trasee.Vezi urme delichide sa nu aiba.Mai poti verifica traseele,atasez 2 poze.Succes! Editat Aprilie 29, 2015 de 8429kyd Link spre comentariu
cristybadea Postat Aprilie 29, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2015 Verifica conexiunea intre banda display si placa de baza(relipeste-o cu grija...nu are conector vine lipita pe placa cu adeziv),daca nu poate fi displayul si se schimba usor ca banda are putine trasee.Vezi urme delichide sa nu aiba.Mai poti verifica traseele,atasez 2 poze.Succes! Multumesc de raspuns dar,nu stiu de ce nu pot vedea pozele.Conectorul display-ului si lipitura pe placa am verificat-o si nu are probleme,urme de lichide nu am observat in el dar totusi am incalzit pe la 40 grade placa pentru o eventuala uscare.Pacat ca nu se vad pozele sa verific si traseele Link spre comentariu
cristiaCT Postat Aprilie 29, 2015 Partajează Postat Aprilie 29, 2015 Pozele le-am pus pt forum si se incarca o data cu pagina,vezi sa ai flashul sau java updatate la zi! Link spre comentariu
ianhus Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 salut. incearca in timp ce telefonul functioneaza adica se vede pe ecran sa il torsionezi usor de la misloc. daca dispare de pe ecran imaginea sau se "mazgaleste" e valabila povestea cu traseele de mai sus, daca nu dispare atunci e defect ecranul. oricum ca statistica 1 din 5 e cu ecran defect restul sunt din trasee. si inca un sfat, daca schimbi ecranul sa cureti cu ceva abraziv locul, pad-urile de pe placa, ei nu folosesc cositor ci ceva lipici conductor, care trebuie indepartat si ar fi binevenita o statie cu aer cald daca nu, atunci merge si cu letcon dar trebuie atentie sporita. mult noroc. Link spre comentariu
cristybadea Postat Mai 1, 2015 Autor Partajează Postat Mai 1, 2015 (editat) Am torsionat telefonul la sfatul colegului de mai sus dar nu s-a intamplat absolut nimic pe ecran.Am hotarat da dau display-ul afara de pe placa si am masurat circuitul dupa schema din pozele de mai sus si placa este in perfecta stare.Cred ca vinovat de acest defect este display-ul care,de ieri a ramas alb fara sa-si mai revina vreun moment.Acum va rog sa-mi spuneti ce fel de display este compatibil cu acest telefon?multumesc Editat Mai 1, 2015 de cristybadea Link spre comentariu
cristiaCT Postat Mai 1, 2015 Partajează Postat Mai 1, 2015 Compatibil?Gasesti exact pentru el original sau after market,un search pe "gogu" display nokia 101 si il gasesti primul,au si after market,nu au siteul sa nu se considere reclama! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum