ianhus Postat Aprilie 29, 2015 Partajează Postat Aprilie 29, 2015 Sunt nou pe forum si nu sunt sigur cum ar trebui facut ce fac eu acuma:) ma intereseaza sa achizitionez un pick up romanesc acel model pd d351 direct drive sau unitra gs424 "adam". Cine are unul de vanzare chiar si intr o stare mai proasta ma intereseaza. Multumesc. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 29, 2015 Partajează Postat Aprilie 29, 2015 Adam nu-ţi recomand, funcţionează pînă se strică integratele din placa de comandă, după aia se apropie de ghenă. Am avut două, unul l-am casat, altul zace incomplet. Cel mai bun şi sigur în funcţionare e GS-431, doar că e cu curea. http://www.bisnitar.ro/de-vanzare/vand-pickup-unitra-gs-431-bernard-servo-photoelectric-regulation-3779.htm Totuşi, se găsesc destule pick-up-uri străine bune... Link spre comentariu
ianhus Postat Aprilie 30, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2015 Salut. Cat de incomplet e al tau "adam" si doresti sa il vinzi? Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 2, 2015 Partajează Postat Mai 2, 2015 Sectiunea pentru vanzari/cumparari este in josul forumului, la Bazar. Acest topic ramane deschis doar pentru discutii tehnice. Multumesc. Link spre comentariu
atupi Postat Iunie 5, 2015 Partajează Postat Iunie 5, 2015 Dar de ce cauti neaparat un player din europa de este cand toate sunt clone ale modelelor vestice? Sun tmulte playere ieftine din vest disponibile. Link spre comentariu
zal Postat Iunie 5, 2015 Partajează Postat Iunie 5, 2015 Să nu exagerăm, astea-s rămase din propaganda occidentală, măcar de ar putea dovedi ceva concret. Din ce cunosc, doar românii au copiat numai carcasa unui pick-up Akai, de alţii n-am auzit aşa ceva. Link spre comentariu
Dominicue Postat Iunie 5, 2015 Partajează Postat Iunie 5, 2015 (editat) Ai putea sa-ti iei un pickup DUAL 604 la o suma modica daca ai rabdare sa cauti . Unde mai pui ca este direct drive si cu autoreturn. Eu am gasit unul din asta ( DUAL 604 ) si l-am luat la o suma derizorie mai mult din curiozitate si dupa ce l-am curatat si schimbat 2 electrolitici in el, imi venea sa dau pe geam cu celalalt pick-up al meu care a costat o groaza de bani . In concluzie Vechi dar Bun . Si intre timp niste poze cu Dual-ul 604 pentru inspiratie . Editat Iunie 5, 2015 de Dominicue Link spre comentariu
ianhus Postat Iunie 6, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2015 Dar de ce cauti neaparat un player din europa de este cand toate sunt clone ale modelelor vestice? Sun tmulte playere ieftine din vest disponibile.Nu ma intereseaza ca sunt clone sau nu...genialitatea unora dintre ele si un pic de nostalgie ma fac sa le indragesc, de aia le colectionez. Din punctul meu de vedere inginerii si proiectantii din perioada aia au reusit sa faca " din cacat, bici"..dat fiind ce aveau la dispozitie. Nu inteleg comparatia dintre un nad sau unitra sau pdem romanesc cu marantz sau denon sau sansui...aia au in spate multi bani multa cercetare colaborari diverse...ceilalti au avut doar entuziasm si geniu. Iar rezultatele sunt comparabile... si inca ceva nu ma intereseaza cel mai bun..pt ca nici eu nu sunt cel mai destept..am ceva aparte clar!! ...la fel ca acele pick up uri.)A! Am un thorens 431 un marantz pd 2000 si inca vreo 4 "marci consacrate"..dar ideea anuntului nu e ca nu am la ce face o auditie... Link spre comentariu
atupi Postat Iunie 14, 2015 Partajează Postat Iunie 14, 2015 Ai putea sa-ti iei un pickup DUAL 604 la o suma modica daca ai rabdare sa cauti . Unde mai pui ca este direct drive si cu autoreturn. Eu am gasit unul din asta ( DUAL 604 ) si l-am luat la o suma derizorie mai mult din curiozitate si dupa ce l-am curatat si schimbat 2 electrolitici in el, imi venea sa dau pe geam cu celalalt pick-up al meu care a costat o groaza de bani . In concluzie Vechi dar Bun . Si intre timp niste poze cu Dual-ul 604 pentru inspiratie . De curiozitate, celalat player mai scump ce model este ? @ianhus: nu mi-a fost clar ca esti colectionar si ca deja mai ai alte playere acasa. Link spre comentariu
ianhus Postat Iunie 15, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2015 @ianhus: nu mi-a fost clar ca esti colectionar si ca deja mai ai alte playere acasa.E o intrebare?? Daca da, posibil sa fiu colectionar...desi nu inteleg exact notiunea asta ..adica daca ai 5 esti colectionar sau daca ai 20?? Sau trebuie sa fie lucruri de aceasi natura?? Am ajuns la ele cand cineva m o apelat sa ma uit peste unu chiar daca nu e specialitatea mea;nu inceteaza sa ma surprinda acest segment audio.. de atunci incolo. Cu cele din europa de est, m am intalnit cand un francez cu care colaboram mi o trimis unu la "servisat" si am ramas placut surprins. De atunci le adun...(am 4)ca parca ma deranjeaza sa stiu ca dispar... Link spre comentariu
atupi Postat Iunie 15, 2015 Partajează Postat Iunie 15, 2015 Intrebarea era: ce model este acel pickup mai scump pe care il detii si care a fost de la egal cu acel dual604 Partea cu "colectionatul" era o afirmatie retorica. Link spre comentariu
ianhus Postat Iunie 15, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2015 cred ca intrebarea cu aparatul mai scump era pentru Dominicue....scuze, nu am inteles eu bine. Link spre comentariu
Dominicue Postat Iunie 15, 2015 Partajează Postat Iunie 15, 2015 Intrebarea era: ce model este acel pickup mai scump pe care il detii si care a fost de la egal cu acel dual604 Celalalt pickup al meu este un Audio Technica AT LP120 . Ideea este ca acest Audio.... desi este un pickup destul de bine facut si scump ca naiba ( deh am vrut pickup nou ) , pur si simplu nu se poate ridica peste nivelul DUAL-ului 604 , din nici un punct de vedere . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum