Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cunoaste cineva denumirea acestor boxe?

Vizitator leonard75

Postări Recomandate

Sigur că se poate cu puţină dexteritate şi la final verifici ca în cele două extreme ale cursei conului, să nu se atingă de fire, ar rezulta o zbîrnîială.

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...
Vizitator audio1

Feriti-le de razele soarelui , soarele dizolva pur si simplu suspensiile de cauciuc .Asezatile cumva in asa fel incat soarle sa nu bata direct pe difuzoare .Ferit-le de caldura , de soba sau de calorifer .Boxele din anii 80 si 90 au bas cum trebuie sa fie .In zielele noastre boxele merg pe bubuiala si bubuiala a venit la moda si daca nu e bubuiala

am ajuns sa spunem ca nu sunt bune boxele . Am auzit nemti spunand ca rosiile noastre de gradina nu sunt  bune si ca au un gust ciudat :) .Felicitari pentru munca de a le readuce la viata .Seamana mutl cu difuzoare de la boxele Jazz  , sunt facute pentru jazz , disco , pop traditional si bineintele pentru muzcia clasica .Toate cele bune , Adrian / Brasov . 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări