Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Verificare "calitate" muzicala

core

Postări Recomandate

Am creat acest topic sa deschid o discutie legata de metode "software" de verificare a "calitatii" melodiilor pe care le ascultam. Exista topic asemanator? Nu am gasit. :)

Muzica poate fi verificata, intr-o masura mai mare sau mai mica (de aceea si gilimelele), de programe. Am sa dau trei exemple de programe si cam ce indica ele, si as vrea sa aflu si alte programe de genul asta daca cunoasteti.

Daca exista interes, se pot intra si in detalii, ce reprezinta graficele, cum ne dam seama ca sunt calitate slaba (relativ usor de identificat pattern-uri).

1. Lossless Audio Checker (accepta format lossless)

Posted ImagePosted Image

Detecteza lipsa semnal in anumite parti ale spectrului audio si le catalogheaza ca"cutoff".

2. auCDtectTaskManager *diverse, format cu si fara pierderi)

Posted ImagePosted Image

Pare sa aiba o identificaremai fina, dand rezultat procentual de calitate.

3. Spek (orice format audio)

Posted Image

Trebuie sa citesti singur "rezultatele".

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sesebe

2

• Mircea

2

• alcon

2

• Razvan Raducan

2

Top autori în acest subiect

• 4 ani mai târziu...

Scuze inițiatorului pt acest Off-topic dar nu am vrut sa deschid un topic nou numai pt o întrebare și apoi întrebarea mea se încadrează un pic aici. Se poate șterge după citeva zile după ce primesc citeva răspunsuri. 

De citeva zile a apărut pe grija de programe la cablu postul MTV. Nimic deosebit pina acum doar ca ultima data cind l-am vizionat era un post de muzica iar acum au nu am reușit sa prind nici o melodie în aproape o saptamina de cind a apărut pe grila. 

Mi se pare mie sau s-a cocalarit și nu mai are nici o legătură cu postul care a revoluționat felul cum ascultam muzica? 

Link spre comentariu

MTV nu mai difuzeaza muzica de hăt... ani de zile. Uita de anii 90 cand "salivam" la unplug-uri si altele.

Io-te aici programul de maine (de aici http://www.mtv.com/tv-schedule).

Eu nu inteleg mai nimic din ceea ce pare a fi trendy azi... sau astia sunt niste cretini.

Tuesday · January 7
12:00am
Ridiculousness
Chanel and Sterling LOpen
TV-14 (30 min)

On an all-new episode of Ridiculousness, Rob, Chanel and Steelo attend some BRO BURIALS, hang with a crew of LIL’ TRUNKIES and teach us a new trend called SPEED BUMPING.
12:30am
Ridiculousness
Machine Gun KellyOpen
TV-14 (30 min)

On an new episode of Ridiculousness, actor and rapper Machine Gun Kelly joins Rob to celebrate “Wild Boys,” fend off the “Fun Police” and learn you can never be too scared of “Sky Coffins.”
1:00am
Ridiculousness
Chanel and Sterling LIIIOpen
TV-14 (30 min)

On an all-new episode of Ridiculousness, Rob, Steelo and Chanel explore the fidget spinner sensation in SPIN CITY, diagnose party injuries known as FUNCUSSIONS, and examine the exact moment when people develop TRUST ISSUES.
1:30am
Ridiculousness
Mark CubanOpen
TV-14 (30 min)

On an all-new episode of Ridiculousness, Mark Cuban joins Rob, Chanel and Steelo to discuss future investments in the MARK TANK, try to solve the CUBAN BATHROOM CRISIS and explore the DANGERS OF DUNKING.
2:00am
Ridiculousness
Chanel and Sterling LXXIIIOpen
TV-14 (30 min)

On an all-new episode of Ridiculousness, Rob, Chanel, and Steelo cheer on some BITE SIZED BADASSES, party with MOMS GONE WILD, and witness a few GRAND EXITS.
2:30am
Ridiculousness
Wiz KhalifaOpen
TV-PG (30 min)

Wiz Khalifa - Rapper, Wiz Khalifa, guest stars where he’ll discuss with Rob why Grass Is Your Friend and the joys of Human Magnets.  The fan favorite, Makeshift Thrill Rides, returns to the show.
3:00am
Ridiculousness
Chanel and Sterling IXOpen
TV-14 (30 min)

On an all-new episode of Ridiculousness, Rob hangs with Sterling and Chanel to breakdown some “Extreme Hugging,” see why people get “Un-followed” and join in the fun of a little “Slap Fight.”
3:30am
Ridiculousness
Cole HernandezOpen
TV-PG (30 min)

Learn How Not to Treadmill and why Grass is Your Friend. See a wake of damage after Trees Strike Back. Guest dancer Cole Hernandez brings some Weird Dancing. Some skaters get Racked. Rob narrates Chicken Police.
4:00am
Ridiculousness
Chanel and Sterling XIXOpen
TV-14 (30 min)

On an all-new episode of Ridiculousness, Rob, Sterling and Chanel take a trip down to “The Slamptons”, encounter some ancient “Sea Cappys” and learn what it means to be prone to “Gingeries”.
4:30am
Ridiculousness
Quinton “Rampage” JacksonOpen
TV-PG (30 min)

UFC fighter & former champion, Quinton “Rampage” Jackson, shows his wolf battle cry and what really sets off his Hot Button. Rob also shows videos of Crappy Endings and what it’s like to get Slampaged.
5:00am
Ridiculousness
Chanel and Sterling IVOpen
TV-14 (30 min)

Rob, Sterling and Chanel marvel at some “Man Squirrels” and the unfortunate timing of people who become “Collateral Damage.”
5:30am
Ridiculousness
The Ridiculousness Top 10 Super ShowOpen
TV-PG (30 min)

Rob counts down his top ten categories of the series in this "clip show of a clip show." Featuring Johnny Knoxville, Floyd Mayweather, Justin Bieber Quinton "Rampage" Jackson, Sara Jean Underwood, and more.
6:00am
Ridiculousness
Chanel and Sterling XXVIOpen
TV-14 (30 min)

On an all-new episode of Ridiculousness, Rob, Chanel and Sterling check out some hard working monkeys in “Bananas Ain’t Free,” throw down in “Stripe Club” and dress up nice for some “Formal Slams.”
6:30am
Ridiculousness
Nick SwardsonOpen
TV-14 (30 min)

On an all-new episode of Ridiculousness, comedian Nick Swardson shows Rob what it means to be “Old and Horny,” the lifestyle of “Day Drunks,” and how he knows: “My Car’s a Dick.”
7:00am
Ridiculousness
Chanel and Sterling LIXOpen
TV-14 (30 min)

On an all-new episode of Ridiculousness, Rob, Chanel and Steelo salute the troops in TRAINING BASICS, discover a new sport called DRUNKOUR, and witness the majesty of HOBO WIZARDS.
7:30am
Ridiculousness
Travis MillsOpen
TV-14 (30 min)

On an all-new episode of Ridiculousness, hit recording artist Travis Mills joins Rob, Sterling and Chanel to meet his new fans, the “OLD FVS,” learn about “Lanky Life,” and explore the phenomenon of “Dream Tears.”
8:00am
Watch Full Episode
Siesta Key
Born a King.

Editat de Thunderer
Link spre comentariu

Categoric, MTV a ajuns un post care nu mai are nimic în comun cu muzica.Noua generaţie de cretini l-au transformat în ceva ce iniţiatorii nu cred că ar fi visat nici în cele mai urâte coşmaruri...

Link spre comentariu

La inceputul lui 2004 am parasit MTV Romania, (de la mixerul audio), incepuse heavyrotation pe spaga, multe clipuri aveau sunet in antifaza, unele chiar mono, altele execrabil...

Apoi a fost vindut catre ProTv, in scurt timp si ei la rindul lor si-au bagat picioarele. :mort

Link spre comentariu

Doamneee ce s-a ales de ''emtiviu'' asta facepalm_40x40.gif

Daca nu citeam aici habar nu aveam ca a ajuns in halul asta. Eu nu ma mai uit la tv de ani buni de zile, dar asta ca s-a ales praful de acest post chiar nu credeam.

Editat de maxente
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
La 07.01.2020 la 11:12, validae a spus:

Categoric, MTV a ajuns un post care nu mai are nimic în comun cu muzica.Noua generaţie de cretini l-au transformat în ceva ce iniţiatorii nu cred că ar fi visat nici în cele mai urâte coşmaruri...

Generatia X

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări