Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Touchpad laptop Toshiba A210

alex26

Postări Recomandate

Buna ziua. La acest laptop toshiba model A210-1C9 nu functioneaza deloc touchpadul desii am cumparat unul, crezand ca al meu este defect. Nu functioneaza nici tastele click stanga si dreapta. Am reinstalat windows 7 64 biti dar degeaba. Am instalat driverul pentru touchpad. Am incercat cu tastele Fn si F9, dar degeaba. Sa fie problema in southbrige, sau poate primesc o parere sa ma ajute cumva.

Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex26

3

• madnoob2009

1

• pelosul

1

• core

1

Top autori în acest subiect

cica trebuie instalate 3 componente ca sa-ti mearga: touchpad driver, VAP (Toshiba Value Added Package) and Toshiba Flash Card Support Utility, si fii atent sa fie de 64 de biti (mai ales pachetele soft, driverele nu cred ca se instaleaza)

https://forum.toshiba.eu/showthread.php?56292-Satellite-A210-Synaptics-TouchPad-and-the-FN-key-in-Win-7-don-t-work

http://laptopdrivery.com/toshiba-drivers/fixing-toshiba-satellite-a210-1a0-fn-keys-and-touchpad-can%E2%80%99t-be-used.html

hth

Link spre comentariu

Salut!

De curand am avut problema asta la un laptop Packard Bell. La mine problema a fost ca cine a umblat in el i-a rupt siguranta de plastic de la mufa de pe placa de baza (e o bucatica de plastic de obicei maro sau neagra care fixeaza panglica in mufa). Inainte sa suspectez alte defecte, eu as testa continuitatea traseelor pe placa de baza. Cu un ac intepi usor fiecare traseu din panglica si, cu o sonda de la multmetru pe ac si cealalta pe pinul corespunzator al mufei pe placa de baza (sau racai usor cu o lama izolatia fiecarui traseu) si verifici sa ai continuitate. De preferat sa faci treaba asta cu laptopul scos din priza si fara baterie.

La mine aparea in device manager un semn de exclamare in dreptul touchpad-ului. Dupa ce am fixat panglica bine in mufa, a disparut semnul acela si s-a rezolvat.

Bafta!

Editat de madnoob2009
Link spre comentariu

Touchpad-ul si flash cardul le-am instalat, mai putin VAP-ul. Voi incerca.

Siguranta de plastic e ok, nu cred sa fie problema acolo, dar voi mai verifica o data.

La tastatura m-am gandit si eu, si de aceea am schimbat-o chiar cu doua  pe care le aveam, 

dar modele diferite, tastele mergeau, mai putin touchpadul si butoanele clic stg si dr.

Link spre comentariu

Problema a fost rezolvata prin metoda d-lui Core. In prima faza am reinstalat windows 7 pe 32 biti dupa care am instalat cele 3 drivere si acum merge ok.

Nu stiu de ce au complicat asa problema asta.

Va multumesc tuturor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări