csongore Postat Aprilie 28, 2015 Partajează Postat Aprilie 28, 2015 Buna ziua am bobinat 2 trafuri de iesire de 5k si nu am gasit o schema PP pentu a folosi, am vazut in datasheet la QEE03/12 o aplicatie cu curent pe G1 dar trebuie un driver/defazor preferat cu 6N1P sau 6N2P daca puteti sa ma ajutati cu ceva sugesti? Multumesc CU stima! Link spre comentariu
THOMAS Postat Aprilie 28, 2015 Partajează Postat Aprilie 28, 2015 (editat) Buna ziua am bobinat 2 trafuri de iesire de 5k si nu am gasit o schema PP pentu a folosi, am vazut in datasheet la QEE03/12 o aplicatie cu curent pe G1 dar trebuie un driver/defazor preferat cu 6N1P sau 6N2P daca puteti sa ma ajutati cu ceva sugesti? Multumesc CU stima! Studiati si aceasta schema,poate va este pe plac. Editat Aprilie 28, 2015 de LMOlimpiu Link spre comentariu
csongore Postat Aprilie 28, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2015 Super tare schema chiar asta cautam greu de gasit scheme pp cu trafo 5k si cu tuburi mai uzuale.Multumesc pentru ajutor!!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum