cezarelu_ave Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 Va salut, sunt si eu nou p-aci si as dori o schema de subwoofer pentru un difuzor de 25 cm, nu am specificatiile, pe el scrie ca ar avea 300 W. :smt006 Link spre comentariu
ice_shadow Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 Macar spune marca, modelul difului... :partyman: Link spre comentariu
cezarelu_ave Postat Ianuarie 31, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 Macar spune marca, modelul difului... :partyman:Putere de lucru 150 W/RMS. Membrana de cauciuc, con din carton plastifiat. Diametru difuzor = 25 cm = 10 inch Diametru magnet = 13,4 cm Grosime magnet = 20 cm 10" CAR SUBWOOFER input 300 W max 2" ASV VOICE COIL 300W MAX POWER 90dB/1W/1M 4 Ohm FREQUENCY RESPONSE 35Hz-4.000Hz da: model cantech si cam atat, l-am luat de pe lizeanu`... Link spre comentariu
pitbull_bog Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 Grosime magnet = 20 cm ??? poate 20 mm ... in fine daca nu ai parametri la difuzor nu prea ai ce face cu el, doar sa incerci sa o faci incinta la plezneala. Link spre comentariu
neinvins Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 vezi o incinta la 50l inchisa cum suna ....daca nu iti place cum suna, poti sa incerci sa o faci bassreflex .. mai dai o gaura in ea .... Link spre comentariu
pitbull_bog Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 Ai putea sa faci ceva cu bass box 6(cu liceenta) sa incerci sa determini ceva parametrii, poate iasa cat de cat incinta :bere: Link spre comentariu
cezarelu_ave Postat Ianuarie 31, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 Ai putea sa faci ceva cu bass box 6(cu liceenta) sa incerci sa determini ceva parametrii, poate iasa cat de cat incinta :bere:Ideea ta imi place, suna bine, da` te rog sa mi explici mai bine cum fac bass box 6 :smt006 . Link spre comentariu
cezarelu_ave Postat Ianuarie 31, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 vezi o incinta la 50l inchisa cum suna ....daca nu iti place cum suna, poti sa incerci sa o faci bassreflex .. mai dai o gaura in ea ....teste am facut cu si fara bass reflex, si rezultatele au fost bunicele... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum