xragon Postat Aprilie 26, 2015 Partajează Postat Aprilie 26, 2015 am un alcatel onetouch 991 , un jaf de telefon , mai bun e unul cu taste am o problema , cand bag jacku "citeste" doar o casca ,atat ! stiti unde gasesc mufa de cablaj pentru telefoane ? mufa e cava in genul asta adult photo sharing Link spre comentariu
xragon Postat Aprilie 27, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2015 nimeni nu stie unde as putea sa gasesc astfel de mufe Link spre comentariu
leo 17 Postat Aprilie 27, 2015 Partajează Postat Aprilie 27, 2015 de ce nu incerci pe site uri din china gen aliex..alibaba..sunt sanse mari sa gasesti Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 27, 2015 Partajează Postat Aprilie 27, 2015 Caută pe site-uri cu piese de telefoane: GSMNet, TechGSM: https://www.techgsm.ro/product/28767/Conector_audio_Nokia_E51 Link spre comentariu
jonny_ryc Postat Aprilie 28, 2015 Partajează Postat Aprilie 28, 2015 faptul ca nu vede dect o casca nu este neaparat din acel conector! a-ti facut un test de continuitate pe acei pini? consultati diagrama si vedeti sigur daca este de acolo sa nu fie un traseu intrerupt pe placa! asta ca sa nu va chinuiti degeaba cu datul jos pus altul! Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 28, 2015 Partajează Postat Aprilie 28, 2015 Vezi să nu ai și ceva scame prin mufă, am mai remediat astfel de probleme, unde mufa era parțial astupată de scame.Se poate verifica cu un bold având vârful ușor îndoit ....eventualele contacte slăbite se pot și ele întări cu ajutorul unei lupe și a unui ac de cusut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum