Vizitator compelserv Postat Aprilie 26, 2015 Partajează Postat Aprilie 26, 2015 Buna tuturor. Va rog sa ma ajutati sa decid ce antena sa imi achizitionez pentru noua mea statie. Am o statie Midland Alan 78 Multi ai vreau sa imi cumpar o antena calumea la ea, statia la momentul de fata emite la 4W si este nemodificata dar de poate modifica la 10W. Vreau sa iau o antena de la Sirio dar nu stiu care model ar fi mai bun. Megawatt 4000 / 5000 Performer 4000/5000 Turbo 4000/ 5000 Multe pareri bune am auzit despre Megawatt 4000 si nu pot sa decid, as vrea sa am un castig de semnal cat mai bun. Multumesc Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 26, 2015 Partajează Postat Aprilie 26, 2015 Pai nu tot asta intrebai cu vreo 4 topicuri mai jos? Ce rost are sa deschizi unul nou? Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 26, 2015 Partajează Postat Aprilie 26, 2015 Dacă tot ai deschis un topic nou, răspunsul este să iei antena cea mai lungă. Link spre comentariu
Vizitator compelserv Postat Aprilie 26, 2015 Partajează Postat Aprilie 26, 2015 Pai nu tot asta intrebai cu vreo 4 topicuri mai jos? Ce rost are sa deschizi unul nou? Nu chiar asta... Si scuze am crezut ca se inchid topicurile dupa un timp. Link spre comentariu
YO9IBC Postat Aprilie 26, 2015 Partajează Postat Aprilie 26, 2015 Megawatt 4000, cu conditia sa fie originala Sirio. Atunci cand vin ele noi, in ambalaj se afla un carton cu un cod, codul ala il bagi pe site la Sirio si iti spune daca e originala. Link spre comentariu
Vizitator compelserv Postat Aprilie 26, 2015 Partajează Postat Aprilie 26, 2015 Megawatt 4000, cu conditia sa fie originala Sirio. Atunci cand vin ele noi, in ambalaj se afla un carton cu un cod, codul ala il bagi pe site la Sirio si iti spune daca e originala. cu eticheta nu sunt 100% sigur. Cate smecherii se fac la noi se poate baga linistit un cartonas de la o instalare unde nu mai este necesar si clientul nu cere ambalajul intr-un produs contrafacut... Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 27, 2015 Partajează Postat Aprilie 27, 2015 Nu uita să calibrezi antena pe stație cu reflectometrul, altfel nu va funcționa la parametrii optimi. Link spre comentariu
Vizitator compelserv Postat Aprilie 27, 2015 Partajează Postat Aprilie 27, 2015 Daca ma duc la magazin sa cumpar antena de unde as putea sa imi dau seama ca e originala fara sa iau in considerare cartonasul din ambalaj? Este vreo diferenta fizic dintre cel original si contrafacut? Link spre comentariu
YO9IBC Postat Aprilie 27, 2015 Partajează Postat Aprilie 27, 2015 Pai este... Se vede cu ochiul liber calitatea. La cea originala finisarea este fara cusur, nu are bavuri la plasticul ala de pe bobina, iar la cele false ai sa-ti dai seama singur. Si inca o chestie: originala are bobina mai grea decat cea falsa... Oricum ele sunt sigilate in acea punga in care vin, iar cartonasul ala este inauntru. Link spre comentariu
Vizitator compelserv Postat Aprilie 27, 2015 Partajează Postat Aprilie 27, 2015 Si ce ma opreste sa desfac? O cumpar doar daca imi convine... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum