zal Postat Mai 8, 2020 Partajează Postat Mai 8, 2020 Studer B-67 MKII Syncro (1982). 1 Link spre comentariu
franzm Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 @zal: Cu ce aparat ati comparat VU-metrele? Link spre comentariu
zal Postat Mai 11, 2020 Partajează Postat Mai 11, 2020 La 10.05.2020 la 10:45, franzm a spus: @zal: Cu ce aparat ati comparat VU-metrele? La care postare? Vumetrele nu se compară, se reglează cu generator şi voltmetru audio. La Studer, după calibrare, pot fi folosite şi ca aparate de măsură mutînd nişte călăreţi ptr a activa cîte o rez de 600 Ohmi ca sarcină ptr un generator extern. Link spre comentariu
franzm Postat Mai 11, 2020 Partajează Postat Mai 11, 2020 Multimetrul numeric vechi din pozele cu B67. Link spre comentariu
Marco Giovanni Postat Mai 20, 2020 Partajează Postat Mai 20, 2020 o parere despre benzile backcoated de la sony sau shamrock ? https://www.ebay.de/itm/193333099066?campid=5338328878&customid={gclid} Link spre comentariu
franzm Postat Mai 21, 2020 Partajează Postat Mai 21, 2020 Shamrock=Ampex low cost & low quality. Printre cele mai proaste benzi pe care le-am întâlnit. 1 Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 21, 2020 Partajează Postat Mai 21, 2020 N-ai intilnit tu destule.... Oricind se poate mai rău. Link spre comentariu
Marco Giovanni Postat Mai 24, 2020 Partajează Postat Mai 24, 2020 Dar aceste benzi scotch sunt bune? Am gasit cu 8 euro. Nu pot atasa poze, este modelul scotch 212LP de 18, 540m Link spre comentariu
Shambala Postat Mai 24, 2020 Partajează Postat Mai 24, 2020 Nu-s grozave. Dar depinde si ce vrei de la ele. Pt un magnetofon [foarte] modest merg orice benzi. Link spre comentariu
franzm Postat Mai 24, 2020 Partajează Postat Mai 24, 2020 (editat) Benzile se cumpara în functie de magnetofon. Daca nu aveti posibilitatea sa-l reglati singur, ar fi bine sa folositi un singur tip de banda, nu sa le amestecati în functie de ce vechituri gasiti pe ebay. Benzile groase (standard, LP) nu merg bine pe orice aparat. Despre ce aparat vorbim? Tesla B73? Pentru asta as cauta ORWO 123. Se gasesc ultraieftin si în cantitati mari. Editat Mai 24, 2020 de franzm Link spre comentariu
david321 Postat Mai 25, 2020 Partajează Postat Mai 25, 2020 (editat) recomand cu toata increderea AKAI GX 630 D sau DB, este singurul mag 3 motoare direct drive ,capete gx,lucrat cu simt de raspundere pe care il gasiti in jur de 500 e , va sugerez sa folositi benzi maxell orice tip , au dat cele mai bune rezultate la mine pe ambele maguri gx630-gx266 pe care le detin, dar si benzile basf de fabricatie mai recenta -emtec professional, cele vechi si agfa nu mi s-au parut grozave, in general akai prefera benzi subtiri ...........sustin cu tarie ideea de a folosi un singur tip de banda in limita posibilitatilor ,pentru a regla perfect bias-ul si azimuth ul , pe osciloscop, asa veti obtine cele mai bune rezultate posibile..............este intr-adevar scump , am platit , cu transport ,1000 lei pe 4 benzi maxell 35-180 n UD, pe role metalice 26 made in japan , pe care pot trage 12 ore de muzica pe viteza 19 dar calitatea este absolut incredibila , auzisem vorbindu-se dar sincer nu am crezut ca se poate auzi asa de bine, cred ca o sa imi vand toate cd playerele si deckurile pentru a investi in benzi............problema e ca lumea s-a trezit , bezile bune nu se mai fabrica demult ,cine le are nu prea le vinde , asa ca nici pe afara nu sunt ieftine deloc, in state si japonia se mai gasesc loturi de 5-6 bucati convenabile la pret dar te rupe transportul+trimisul banilor, asa ca tot pe acolo iesi..........apropo , sa vedeti ce poate rostov ul pe benzi bune ,bineinteles bibilit ,azimuth at , ca la carte, o sa va minunati , din fabrica erau reglate pe benzi groase rusesti ,dar se poate aduce destul de usor pe calea cea buna ............... Editat Mai 25, 2020 de david321 Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 25, 2020 Partajează Postat Mai 25, 2020 La 11.05.2020 la 11:40, franzm a spus: Multimetrul numeric vechi din pozele cu B67. Pot sa pariez ca e un BY1933... Link spre comentariu
franzm Postat Mai 25, 2020 Partajează Postat Mai 25, 2020 Nu-i. Si nu, nu am întrebat ca sa fac bascalie. Link spre comentariu
Усилитель Postat Mai 25, 2020 Partajează Postat Mai 25, 2020 (editat) P e vremea lui Ceasca am folosit ORWO , eram multumit de cum suna , capul trebuia sters destul de des .Am si BASF din vremea aceea , era mai bun......in toate privintele si avea in capat benzi metalice care activau autostopul de la majac205 , prima data cand a tacanit electromagnetul aferent m-am speriat , nici nu stiam ca are asa ceva.... Recent am pus mana pe un Hornyphon WM5102A , este stereo pe lampi , are un singur final audio ca si Majakurile , functioneaza , dar sunt lipsa curelele.....nici urma de ele ,cineva cred ca le-a scos de model.....apoi nu a gasit si nu le-a mai pus nici rupte....este in stare buna , se mai gasesc rar pe wilhaben.at .se gasesc lucruri bune ,cateodata si chilipiruri... introduceti in cautator Tonbandgeräte Editat Mai 25, 2020 de Усилитель Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum