Vizitator C. C.M. Postat Aprilie 25, 2015 Partajează Postat Aprilie 25, 2015 (editat) Buna ziua , Va rog sa ma ajutati in problema unei telecomenzi ptr un mic lcd turcesc Sunny SN0185LDMSV39-V1 pe numele complet. Telecomanda originala nu mai exista si se pare ca e la fel de rara ca un unicorn, nimeni nu a vazut-o...am cumparat o telecomanda programabila care se lauda ca are in baza de date jumate de milion de modele dar cum sunt un norocos exact ce imi trebuie nu exista. Ce model compatibil ar trebui sa folosesc de acolo pentru a rezolva (macar partial) problema? Tv-ul in sine e depasit din toate punctele de vedere dar isi face treaba ca lumina/zgomot ambiental intr-o locatie mai izolata de aceea trebuie s-a programez dinainte de ajunge acolo pentru ca nu exista internet (nici macar mobil). Mentionez ca telecomanda de la un sunny de 82 cm nu merge. Multumesc, Editat Aprilie 25, 2015 de C. C.M. Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 26, 2015 Partajează Postat Aprilie 26, 2015 PE CE TIP DE SASIU ESTE ... CONSTRUIT ? PROCESOR ? Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 26, 2015 Partajează Postat Aprilie 26, 2015 se pare ca se gaseste originalul,daca o are cineva si o poate citi poate genera un cod si pentru telecomanda dv,http://telecomanda-tv.ro/telecomanda-pentru-sunny/914.htm Link spre comentariu
Vizitator C. C.M. Postat Aprilie 26, 2015 Partajează Postat Aprilie 26, 2015 (editat) PE CE TIP DE SASIU ESTE ... CONSTRUIT ? PROCESOR ? Imi pare rau dar nu-s in tema, daca va referiti la ce scrie in interior nu se poate umbla la el din motive obiective. Pe spate e doar atat: se pare ca se gaseste originalul,daca o are cineva si o poate citi poate genera un cod si pentru telecomanda dv,http://telecomanda-tv.ro/telecomanda-pentru-sunny/914.htm Multumesc pentru pont,am cautat peste tot numai acolo nu am ajuns, in acelasi mgazin am gasit ca ar fi cam identica cu aceasta : http://telecomanda-tv.ro/telecomanda-pentru-axen/913.htm iar pentru Axen sunt mai multe coduri pe clurc.net. Voi testa iar in spiritul curtoaziei voi reveni cu rezultatul in cateva zile. Multumesc ,toate bune! Editat Aprilie 26, 2015 de C. C.M. Link spre comentariu
Vizitator C. C.M. Postat Aprilie 29, 2015 Partajează Postat Aprilie 29, 2015 Deci functioneaza aproape complet (fara "sleep") cu un cod de Axen de 20 inchi . Multumesc inca odata,toate bune! Link spre comentariu
Vizitator grebic Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Buna ziua. Poate flash-ui cineva memoria acestui TV? Am cumparat un SH de la cineva, fara proba, prima data cum l-am bagat in priza a aparut un mesaj de eroare, cu 'suma de control'!! :-(( In acest moment, el functioneaza in sensul, ca se poate intra in Meniu, dar butoanele de control 'functioneaza' alandala, nu reusesc sa-l 'instalez', nu am nici telecomanda lui, sa vad daca se comprta altfel pe 'infrarosu', desi m-as mira. Locuiesc in Bucuresti, multumesc celui care m-ar putea ajuta. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 19, 2017 Partajează Postat Aprilie 19, 2017 Buna ziua. Poate flash-ui cineva memoria acestui TV? Am cumparat un SH de la cineva, fara proba, prima data cum l-am bagat in priza a aparut un mesaj de eroare, cu 'suma de control'!! :-(( In acest moment, el functioneaza in sensul, ca se poate intra in Meniu, dar butoanele de control 'functioneaza' alandala, nu reusesc sa-l 'instalez', nu am nici telecomanda lui, sa vad daca se comprta altfel pe 'infrarosu', desi m-as mira. Locuiesc in Bucuresti, multumesc celui care m-ar putea ajuta. Acest tv nu are treaba cu softul , prima data schimba push butoanele cu altele noi si daca defectul persista atunci pune o memorie goala memoria eeprom g2n 24cxxx Link spre comentariu
Vizitator UN CETATEAN Postat Aprilie 19, 2017 Partajează Postat Aprilie 19, 2017 E din soft 100%,am avut un Sunny dar alt model si l-am rezolvat cu soft,succes! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum