Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alimentare pick-up rusesc

claw

Postări Recomandate

Salutari tuturor! Am dat astazi prin pod de un pick-up rusesc (modelul se vede in poza) si din lipsa de ocupatie m-am decis sa-l dau jos si sa-l alimentez sa vad daca functioneaza. Problema este ca nu are transformator de retea si prea stiu la ce tensiune se alimenteaza. Ma intereseaza strict partea de etaj final.

Din cate am observat are 5 conzi langa etajele finale : 2 de 200uF/50V ,2 de 1000u/25V(prin ei se face trecerea catre difuzoare) si unul de 2000uF(cel mare) unde se alimenteaza etajele finale .

Deci care ar fi tensiunea de alimentare?

In poze ,acolo unde am sters cablajul lipsesc niste piese(sau nu) . Celalalt modul din partea stanga le are ... Sa fie lipsa sau asa sa fie el conceput?

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• claw

6

• ianhus

3

• dan-a2

2

• Radiotelegrafist

1

Top autori în acest subiect

acesta este un pickup akord(alimentarea se face pe acel cond cel mai mare,dar treguie refacuta mai intai puntea redresoare,traful era cu motor incorporat iar cine a luat traful a zis sa faca ventilator.

Link spre comentariu

Pare rau ,nu as baga bani aiurea in asa ceva ,cu toate ca suna deosebit . Oricum trebuie sa vina zilele astea un prieten sa-l ia... A zis ca i-a mai trecut prin mana asa ceva si stie cu ce se mananca . Voia sa-si faca un amplif micut pentru camera ....

Multumesc oricum pentru sfaturi/oferta !

Editat de claudiu_XD
Link spre comentariu

Sfatul abia acuma vine::))) decat sa il dai pretenului tau sa isi faca un amplif care nu va fi bun de nimic, mai bine pune l inapoi in pod ambalat bine. S ar putea peste putini ani sa fi curios sa il faci pentru ca va valora o sapca de bani.

Link spre comentariu

salut. Am zis o in cunostinta de cauza. Am restaurat in ultimele 6 luni 4 bucati acord mai mult sau mai putin ca al tau din poza. Preturile la restaurare au fost ontre 160 si 225 eur. Mi a ramas o bucata pe care o vand pe olx cu 450ron , nu pentru ca nu o mai dorit clientul respectiv dar ironic...a decedat inainte sa il termin eu.:) curios cum aparatul a supravietuit si el nu. Asta asa ca o poveste:))...o seara buna.

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

Nu am deschis topic separat,dar as vrea sa pun o intrebare le gata de doza acestui pick up.După mai multe încercări am reusit sa fac din cristalele a doua doze una funcțională.Problema e ca nu prea am bas,se aude foarte bine,dar doar pe inalte.Un reglaj de deplasare a furcii cristalelor pe ac mai in fata sau in spatele dozei pe ac poate modifica frecventa?Multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări